Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Te az R4hez képest mennyire érzed úgy hogy vékony a lemez és a ház nem elég merev?
Én is R4ről R6ra váltáson gondolkodom de amit itt olvastam elbizonytalanitott... R4 szerintem teljesen rendben van, mégugyancsak masszív háznak tűnik számomra. És persze dog nehéz is de azt írtatok a súly nem minden ha rosszul van elosztva. Persze ez így logikus is de nem olyannak ismertem meg a Fraktált mint akiknek ne lenne elég tapasztalatuk házak tervezése térén.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest