- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Az addig ok. De milyen már, amikor bejelentkezem a skype accommal és akkor az MSN kontaktjaimat nem látom. Ha az MSN accommal lépek be, akkor meg duplán mindenkit. Miért nem integrálták egybe a usereket mondjuk csak skype accot adva a volt MSN accoknak. De így, két külön vonal fut egy progiban, ez minden, csak nem szolgáltatás. Nem hinném, hogy megoldhatatlan lett volna a két adatbázis összefésülése eggyé.
-
Geller72
veterán
A skype egy rakás fekália, amióta az MS megvette. Sokat elmond a dologról az, hogy inkább korlátlan előfizetésre váltottam, semmint hogy kínlódjak. Az, hogy totál full net van mindkét félnél és két percenként megszakad, teljesen alap. Az is mindegy, hogy tablet, asztali gép, telefon, MS, Linux, Android. Tök mindegy. Az MSN-ért sem voltam soha oda, de fényévekkel jobb volt.
Nem ritka, hogy 3-6 héttel korábbi text msg-t kapok meg a semmiből. Amit persze, addig nem kaptam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest