Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
válasz
Namelesske #42 üzenetére
Hátrább az agarakkal. Előbb az MS tegye végre tisztába a saját licencét, így két év után: [link], [link]. A röhely az, hogy a magyar MS-t felhívva, ők is azt mondták vegyem meg az OEM-ként árult system builder-t, majd miután felolvastam a saját licencüket nagy csend lett és annyit mondtak, hogy azért csak vegyem meg nyugodtan és ne törődjek a licence-szel...
Üdv.: Egy dobozos win7 tulaj...
-
Depression
veterán
válasz
Namelesske #126 üzenetére
Trollface???
Rámutattam egy általam használt, és igen kedvelt dologra, hogy a ms szándékosan a tile-ok felé tereli.
Igen, hekkelni lehet. Sőt! Most is telepíthető, hekkelni sem kell. Csak ugye találd meg az általad vágyott minialkalmazást! És mivel nem elérhetőek, így nem is lesz több, nem is lesz frissítés, azaz megy a kukába az összes. -
Depression
veterán
válasz
Namelesske #42 üzenetére
Nekem annyi bőven elég, hogy a ms már most eltüntette a widgeteket, hogy legyen ideje a fejlesztőknek csempésíteni azokat. Szóval nem! Nem lesz ugyanolyan a win7 kinézet.
-
LonGleY
veterán
válasz
Namelesske #60 üzenetére
Windows 95 - A marketinget forradalmasították az MS-nél, az történt. Konkrétan, mikor megjelent, winnyogtam a Mac-em mögül, annyira szánalmas volt a 95 ahhoz képest. Évekkel előrébb jártunk... (egyébként nem vagyok Apple fan, sőt). Tovább nem folytatom, csak ezt akartam valamelyest megtorpedózni.
Egyébként a 41-es üzenetben látható hullámzó minőségnek van egy nagyon egyszerű magyarázata.
Windows 5.1 = XP, tehát javított verzió
Windows 6.0 = Vista, 6.0, azaz újabb alapokon
Windows 6.1 = Windows 7, ismét javított verzió
Windows 6.2 = Windows 8, ergó ez is inkább egy alapjaiban javítgatott verzió, nincs annyira felforgatva. Az eddigi tendenciákból mindenfélét le lehet vonni, de hogy kapásból szar legyen, az pont nem. -
Gergosz2
veterán
válasz
Namelesske #79 üzenetére
hát nekem a vista hálózatkezelése kib*szata biztosítékot.
egyszerűen képtelen volt felismerni a vezetéknéküli hálózatokat
, meg a sima kábeles helyi hálózatok is betettek neki néha .
bár ez win 7 ben sem jobb , de legaláb kábellel rendesen megy , meg a megosztás is egyszerű.
-
ftc
nagyúr
válasz
Namelesske #60 üzenetére
Nekem ME-ről az jut eszembe mindig, hogy bármit csináltál a rendszerrel mindig képes volt működni
A hírhez.... maradok a jelszónál
soha nem tudnak rajzolással bejutni
-
Arena87
aktív tag
válasz
Namelesske #42 üzenetére
"Nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy egy registry kulcs módosítása után a Windows 8 is ugyan olyan lesz mint a Windows 7. Simán le lehet kapcsolni a Metro felületet."
Csak az egy kis bibi, hogy userek nagy része azt se tudja, hogy mi fán terem registry, nem hogy még megváltoztasson egy értéket. Nem azzal van a gond, hogy létezik metró és nem is az, hogy nem lehet megváltoztatni, hanem hogyan lehet azt megtenni. Az hogy itt PH!-n emberek 99%-a megtudja változtatni registry-t az nem azt jelenti, hogy összes ember ezt megtudja tenni vagy épp hajlandó megváltoztatni-e azt. Vili?(#60) Namelesske
Ezzel teljesen egyetértek. -
joysefke
veterán
válasz
Namelesske #60 üzenetére
Emlékeim szerint az XP már az SP1 előtt használható volt. Nekem legalábbis sikerült, csupán néhány szoftverrel gyűlt meg a bajom, ami nem volt hajlandó magyar nyelvű XP-n futni (SP1 előtt), hogy ezek melyek voltak, már nem tudom, de azóta kizárólag us english oprendszert használok.
Én jóval a megjelenés után, de még SP1 előtt próbáltam ki az XP-t, több évnyi Win98 után.
Hát mit ne mondjak, ledöbbentem, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen lehetséges, hogy ezt megcsinálták...A friss rendszerre (Duron 750Mhz, 128Mb RAM, TNT2 M64) egyből felraktam egy Max Payne-t, és ledöbbenve láttam, hogy miután az egyik usernél elindítottam, alt+tab és felhasználóváltás után egy másik user accountjával is el tudtam indítani a játékot és alig szaggatott jobban mint egyébként. A rendszer pedig nem volt hajlandó lefagyni, egyszerűen nem, akár mit csináltam.. egy Win98 usernek ez katarzis volt.
A 98-ról Xp-re váltást kb olyannak éreztem mint a Win 3.11-ról Win 98-ra váltást...
J
-
FTeR
addikt
válasz
Namelesske #60 üzenetére
Me-nek pont az volt a lényege, h 9x-re épül. azért adták ki 2k után sietve, mert a 2k nem igazán működött desktoppon. eredetileg a 98se-t szánták utolsó dos-os mókának.
-
anulu
félisten
válasz
Namelesske #42 üzenetére
nekem spec az tetszik, ami a "motorház alá" van elrejtve. csak a kinézetétől kapok rángógörcsöt. azonban ha össz 1 reg kulcs és visszakapom a 7-es kinézetet, akkor állok elébe
-
FTeR
addikt
válasz
Namelesske #42 üzenetére
btw, erről a rinyáról mindig az jut eszembe, hogy vista/w7-nél az volt a rinya tárgya, hogy csak egy új skin, most meg az a gond, hogy nem a régi...
-
FTeR
addikt
válasz
Namelesske #42 üzenetére
mondjuk a 60g-s SSD-n azért számít, hogy hány giga a win.
viszont a hírek szerint kisebb lesz a mérete, mint w7-nek. a telepítő 2g alatt lesz.egyébként ha másért esetleg nem is, az instant boot-ért önmagáért megéri váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest