Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Namelesske #60 üzenetére
Emlékeim szerint az XP már az SP1 előtt használható volt. Nekem legalábbis sikerült, csupán néhány szoftverrel gyűlt meg a bajom, ami nem volt hajlandó magyar nyelvű XP-n futni (SP1 előtt), hogy ezek melyek voltak, már nem tudom, de azóta kizárólag us english oprendszert használok.
Én jóval a megjelenés után, de még SP1 előtt próbáltam ki az XP-t, több évnyi Win98 után.
Hát mit ne mondjak, ledöbbentem, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen lehetséges, hogy ezt megcsinálták...A friss rendszerre (Duron 750Mhz, 128Mb RAM, TNT2 M64) egyből felraktam egy Max Payne-t, és ledöbbenve láttam, hogy miután az egyik usernél elindítottam, alt+tab és felhasználóváltás után egy másik user accountjával is el tudtam indítani a játékot és alig szaggatott jobban mint egyébként. A rendszer pedig nem volt hajlandó lefagyni, egyszerűen nem, akár mit csináltam.. egy Win98 usernek ez katarzis volt.
A 98-ról Xp-re váltást kb olyannak éreztem mint a Win 3.11-ról Win 98-ra váltást...
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest