- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Én is felteszem a kezem, nem emlékszem, hogy valaha is bármilyen gondom lett volna akár egyetlen ATI driverrel is, vagy ha mégis, akkor az az én hibámból fakadt. Pedig volt Rage128Pro, Radeon 8500LE, 9600XT, 9700Pro, 9800Pro, 9800XT, X1950Pro, 3850, 4850, 4870-em is, és játszok több, mint 10 éves játékokkal is, amelyekre aztán tutira szarnak magasról az optimalizáció során.
szerk.: Megjegyzem, hogy NV-driverrel se volt gondom soha.
-
priti
addikt
Kettő is lesz? Aztaa
hát akkor én is veszek HD5-öt, lefúrok mindenkit a hetesről, hát engedj droid mer' lemaradok
Általában azok mondják, hogy nem vennének 2 GPU-s kártyát, akiknek még sosem volt, én ezt vettem észre, mióta azt használok sosem volt gondom a grafikonok csizmás meg szvsz mutatják hogy idén még tutira bőven elég az előző sorozat. Jövőre meg még mindig vehetek akár 5870-et is miután a Fermivel leverték az árát, szóval szvsz, baromság megvenni idén két játék miatt ami egyébként meg a dx10-et használja ki végre valahára, kb. annyi köze van a dx11-hez a látványnak, mint a dx10-hez a COD5-nek, túl van ez spirázva erősen. Azért nem két perc egy játékfejlesztés se, legalább egy év kell hogy olyasmi jöjjön ki ami megtekeri a dx11-et, bár a dx10-es tapasztalatok mégrosszabbak, oké hogy a dx11 "kompatibilis" lefelé, csak amíg nincs dx11-es konzol addig a játék lesz inkább dx11-eseítve és marad a feltupírozott dx9-es grafika, mint eddig, szerintem legjobb esetben a dx11-nek hála végre elkezdik kihasználni azt, amit a dx10 tud hála annak hogy lesz értelme rá fejleszteni, legalábbis remélem, hogy tényleg így lesz, mert mindig ott van, hogy az NV csavar valamin egyet és máris akkorát taknyol az ati kártya a játékon, hogy dughatja a hardveres előnyt, saját bőrömön érzem, mióta 4870X2-őm van, előtte 9800GX2-őm volt és alig látszik néha valami teljesítménykülönbség pedig nem picit izmosabb az X2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest