- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#65675776 #29 üzenetére
Volt ilyen hűtővel szerelt kártyám, igaz hogy nem kifele fúj, de nem melegít semmit. ÉN S_S hűtésű kűrtyűról* már rég letettem, gyanítom ez nekik ugyanannyiba van mint egy gyári S_S ami nem is halk, ez meg AC, a user rácsap mint tyúk a takonyra
A zafír 4650/70-eken volt S_S hűtés ami hajazott a 3850/70 megoldására, de az valami ótvar volt. Én a passzív kártyákat hiányolom az ilyen kategóriában, anno 86gt-re, 26xt-re az msi elég fasza hűtést rakott fillérekért, ez már a következő kártyáknál nem jött össze...Egy ilyen jellegű megoldás kellene, most ez a 86gt van a gépben, ha minden igaz jön a 26xt-ből is egy 3 hőcsővel, aztán retro tesztszerk:*kártyáról
-
-
Chaser
legenda
válasz
#65675776 #11 üzenetére
Ha tényleg HTPC-be szánják simán, inkább túl legyen méretezve mint alul. a másik meg, sztem bagatel összegért kapják oem-ként ezt a gyártók, mivel kiskerekben se drága, akkor meg mért ne?
Nem túl nagy igényű játékokhoz is azért jó, csak az ára is legyen korrekt.HTPC-be meg inkább igp szvsz, bár láttam én a ph-n 6000+ HD4830 kombót is hátépécé titulussal árulva
szerk: Bluegene: Gar nélküli dolgot mért hasonlítasz olyanhoz, amire több év kisker gar van? 4850 tegnap 15k-ért is volt fenn próbagarral, ma egy 4830, de nyilván azért kerülnek ennyibe mert csak próbagarosak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Autós topik
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest