- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tüzi
veterán
Ne felejtsük el, hogy a modern ember csakis a gépek miatt nem hal ki.
Te is csak a gépek miatt nem halsz éhen, én is csak a gépek miatt nem halok éhen.
A gép szánt, vet, húz, arat, szállít, finomít, őről, süt, vág.
A képeden a vadász is puskával lőtt, nem a saját lábával, és kezével fogta meg a vadat.Akkor hol vagyunk?
Élősködünk a Földön, a többi faj kárára. Kipusztítva őket, jobb esetben "csak" kiszorítva a természetes közegükből. Mindezt azért, hogy megállás nélkül szaporodjunk, semmit nem tisztelve, semmit nem kímélve, mindent a profitért. "... rájön, hogy az aranyat nem lehet megenni" Ismerős?Én a mai embernél sokkal többre tartok egy mókust, vagy gólyát, aki a saját erejéből életben tud maradni, nem fagy meg, pedig ruhája sincs.
/me agymenésének vége
-
Dany007
veterán
Köszönöm
Valójában nagyon nehéz volt megfogalmazni amit mondani akartam. Ez biztos érződik is. Legalább 30x szerkesztettem át, mire kikerült a végleges változat, de még ez is nagyon káoszos. Neked pl. sokkal jobbak a megfogalmazásaid, már abban a pár sorban is amit leírtál. Nekem még nőnöm kell hozzá( demost komolyan)
A betegséggel szembeni ellenállást nagyban segítették a gyógyszerek. Amik az immunrendszernek mutatták meg mi a kártékony mi nem, és amik segítettek is az átvészelésben.Az Isten témát direkt nem akartam belekeverni. Az talán majd egy következő cikk lesz
Gondolatban már megvan, csak nagyon összekuszállt.
Az emberek korlátozottsága tényleg sokszor érződik. Minden áron ragaszkodnak a berögzött, tanult elméletekhez. Pedig néha egy kis józan paraszti ésszel is rá lehetne jönni, hogy nem minden úgy van, ahogy párszáz éve gondolták.
Elvégre párszáz éve még a lapos Föld, meg a nap forog a Föld körül teória is nagyon elfogadott volt.
Szeretném ha az emberek nyitottabbak lennének. Persze nem minden marhaságra, de legalább azt vegyék észre ami a szemük előtt van, ami nyilvánvaló, és amit ők maguk, mindenféle tudományos előképzetség nélkül is fel tudnak ismerni!
Túl sok nép foglalta mítoszaiba az isteneket. Ezzel nem csak a számukra ismeretlen dolgokat próbálták magyarázni. Ennél sokkal több ok is volt rá. De kitudja mi.
Az emberek korlátozottságából következtetve akár az is lehet, hogy már rég felfedeztek valami nagyot, ufokat, vagy valódi isteneket stb...Csak nem hozzák nyílvánosságra, mert az embereknek jobb az egy ügyü tudatlanság. Túl nagy káoszt, és zavart okozna.
Belegondolni se merek, ha mondjuk az USA-nak bizonyítékai lennének arra, hogy egy idegen faj hozott minket létre, génmanipulációval felgyorsítva a természetes evolúciónkat, kísérleti / egyéb célokból, és azóta is járkálnak felénk ellenőrizni.
Egy ilyenre vajon hogy reagállna a nép ? Bele sem merek gondolni.
Azért nem merik hangoztatni az ilyen teóriákat, mert az alapjaiban rengetné meg a saját magunkról alkotott képet. Amit ma nehéz elfogadni, ráadásul elég nyomós bizonyíték is kéne hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest