- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyiben a rendszermemória sebessége jelentené a szűk keresztmetszetet egy játék alatt, valóban sokat számítana, hogy milyen órajelen futnak a RAM-ok. Például APU esetében nagyon is van jelentősége. De én diszkrét VGA esetében játékok alatt még nem találkoztam számottevő különbséggel, ha a RAM-ok mondjuk nem 1600 MHz-en mentek, hanem csak 1333 MHz-en. Vagy épp nem dual channelben, hanem single channelben. Lehet némi különbség, de mint írtam, nem számottevő. Nem a rendszermemória sebessége jelenti a szűk keresztmetszetet ilyen esetekben (diszkrét VGA-val, játékok alatt), így annak sebessége nem igazán mérvadó.
Szintetikus tesztek esetében nyilván kiélezettebb a helyzet, de az emberek nem 3DMark-kal szoktak játszani, hanem játékokkal.Persze -mint írtam-, ha mutattok olyan játékot, amelyiknél a rendszermemória órajele avagy időzítése jelenti a szűk keresztmetszetet így annak állítgatásával számottevő különbséget lehet megtapasztalni, akkor felülvizsgálom az állításomat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged