- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek7
őstag
válasz
Depression #139 üzenetére
Látom alapjában véve nem érted az egészet, mellesleg tudatlan is vagy. Részemről befejeztem.
-
umek7
őstag
válasz
Depression #130 üzenetére
Akkor azt mondod hogy az X10 mini pro-ban található QMSM7227 600mhz szétalázza sebességben a ROM-olt Bladet, és ez annak köszönhető hogy jobb a vas?
Nem inkább annak hogy az SE modderei több energiát öltek a gyári szoftverbe és jobban optimalizálták? Csak azért mondom mert mindkét készülékben ugyan olyan CPU van, az SE-be mellesleg kevesebb RAM/ROM. Egyébként is az SE-nel mindig nagy hangsúlyt fektetnek az "optimalizációra", míg a Blade-nel nem véletlenül kell annyit buherálni hogy jól szuperáljon a cucc. Ha olyan ROM-ot raksz rá aminek a moddere ért is hozzá, és nem csak tákol akkor azért nagy panaszaid nem lehetnek a készülékre, ésszerű keretek között értve. A képernyőfelbontást meg fel sem hozom inkább...
-
umek7
őstag
válasz
Depression #128 üzenetére
Itt kezdődik az hogy én tudom miről beszélek, te pedig csak találgatsz. Egyébként a Blade-n elég sok játék rezzenésmentesen fut, akadnak olyanok is amiben apró szaggatások vannak, de az árkategóriájában nincs még egy olyan készülék amin annyiféle játék elindulna. Egy elavult, 600mhz-es vastól az úgy bőven szép teljesítmény, pláne ha a még mostanában folyó új kernel projekt is jól fog működni.
-
umek7
őstag
válasz
Depression #121 üzenetére
A hangsúlyom eddig is azon volt hogy nem sikerült normálisan optimalizálni a rendszert még az egy magos készülékekre sem, a kettőt még túl korai lenne véglegesen leírni hisz nem láttuk hogy mit tud teljes palettájában, csupán abból kiindulva hogy az eddigi 2 magos készülékek sincsenek a toppon, illetve hogy egy 1 magos telefonból felspékelt rendszerből is elég szép dolgokat lehet kihozni,... persze attól nem lesz kétmagos, és soha nem is fog annyit tudni, de engem igen is zavar hogy nem tudom kihasználni a telefon 100%-os tudását csak a háromnegyedét pl.
Szerinted az android programozói felvették a nagy jutalmat, és épp a bahamákon élvezik a nyugdíjas éveket, az irodát meg már benőtte a gaz, és senki nem foglalkozik az új hardverekhez való igazodással?
A programozók mindig csak annyira törekszenek hogy a szükséges minimum meglegyen. Extra/teljesítménynövelő/optimalizáló stb. dolgokkal egyáltalán nem is foglalkoznak, sőt mi több magasról tojnak rá...
Íme, bejelentették!!!, hogy majd lesz 4 magos arm proci, te meg azt kifogásolod, hogy nincs ma semmi, ami ezt támogatná.
Persze hogy károgok, hisz a 2 mag is szinte fölösleges még manapság, akkor miért kellene hasra esnem a 4 magtól, mikor..
-
Dany007
veterán
válasz
Depression #114 üzenetére
Azért egy bizonyos szintig lehet optimalizálni.
Pc-n pl jó példa a CoD4 vs Crysis. Crysis gépigénye - a valós - majdnem duplája a Cod4-nek viszont kinézetre akármilyen szép is, nincs kétszer olyan szép.Szóval mobiloknál is lehet optimalizálni egy bizonyos szintig. Persze az Apple-nek a legkönnyebb, hiszen egy hardverre kell, nem pedig ezerfélére, mint android esetében. Ez tény.
-
umek7
őstag
válasz
Depression #114 üzenetére
Ha nem értesz hozzá akkor egyértelműen a legjobb kifogás az hogy a fenébe az optimalizálással.
-
umek7
őstag
válasz
Depression #90 üzenetére
4 mag nélkül is futna egymástól függetlenül az élő háttérkép, zene, programok, játék meg mi egymás, csak jól kellene beoptimalizálna azt a nyamvadt rendszert. A PC-s hasonlat teljesen jogos, csak itt az a probléma hogy még a 2 magot sem igazán lehet kihasználni pár játék kivételével (a programokról inkább ne is beszéljünk), nem hogy a 4-et.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Depression #72 üzenetére
ezt tőlük kell kérdezned...
-
Blyan
félisten
válasz
Depression #72 üzenetére
Ugyanez a HTC vonalon, hero, desire, sensation, szintén tök hasonló használati idők, és még lehetne sorolni más gyártóknál.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Depression #69 üzenetére
fentebb elmékedtek ezen a fiúk...én csak a kérdésedre válaszoltam...
Picco: Hidd el,hogy lesznek mobilba is ilyenek...nem is kell rá sokat várnunk... -
jooker82
nagyúr
válasz
Depression #65 üzenetére
De a dolgok következnek egymásból.....
Minek vegyek 2,5 ghz-es kütyüt,ha az 1500-as aksi fél napig birja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest