- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
Üdv mester.
Kérdezném,hogy a minimal 2.0-án ez működik rendesen: ICS Theme v1 for QME ROM.
Illetve erről kérhetnék egy kis infót,minden működik benne és melyik rom az alapja : ICS_QME_Lite
Köszi.
-
STU117
csendes tag
Wow! Köszönöm szépen! Ki fogom próbálni a romodat, mert a mostani gyári cuccban nagyon sok, számomra felesleges program van, és valami állandóan pörgeti a procit, az akksi meg úgy merül, mint a fene.
Egyébként a TPT helper programot lehet használni ebben a minimal romban, ha szükségem volna átpartícionálni a te beállításaidhoz képest a telefont? -
bongyor
csendes tag
-
Alvin76
tag
hazaértem...
az alcatel OT updtaterrel újraraktam a 2.3.4 et...utána úrja raktam a te általad feltöltött CWM recoveryt:
C:\temp>install.bat
qltsar Modified ClockworkMod Recovery Installer
C:\temp>fastboot.exe erase recovery
erasing 'recovery'... OKAY [ 0.047s]
finished. total time: 0.047s
C:\temp>fastboot.exe flash recovery recovery.img
sending 'recovery' (5120 KB)... OKAY [ 1.279s]
writing 'recovery'... OKAY [ 1.030s]
finished. total time: 2.309s
Installation finished!
C:\temp>fastboot.exe reboot
rebooting...
finished. total time: 0.016sC:\temp>adb reboot recovery
majd 3 SD kártyával kipróbáltam,két 2Gb-os, és egy 4Gb-os sandisk, kingstone.
már azt is próbáltam hogy a készülékben formáztam az SD kártyát... -
Alvin76
tag
igen!! mindent a leirás szerint csináltam
és onnan is,töltöttem le.a windows parancssorban: install.bat...
ki is irta hogy minden done, pár másodperc alatt kész volt.egy teljesen szüz, gyári 2.3.4 el telepitett 2honapos telefon...
láma kérdés: nem kell elötte rootolni?probáltam Fat, fat32 filerendszerü sd kártyával...
elötte a telefonton csináltam teljes visszaállitást.
a qme_1.9 -et is probáltam... ugyanez a hiba...
wipeokat is végignyomtam. -
rhenrik1
csendes tag
Próbáltam azt is de nem találta meg a drivert. Nyilván nem zárható ki, hogy valamit elbénáztam, bár xp alól elsőre ment minden. Az xp felismerte az android eszközt is automatikusan. A lényeg, hogy sikerült.
Nézegettem, hogy linux alól nem lehet-e megoldani, de első körben nem találtam linuxos drivereket a telefonhoz. Ez ugyan nem vág a fórum témájába, de talán tudsz segíteni: ismersz bevált android manager alkalmazást linux alá?
Köszi
rhehrik -
rhenrik1
csendes tag
-
rhenrik1
csendes tag
Én is erre gyanakodtam, de ha az android managert feltelepítettem, az hozta a drivereket is, vagy nem ennyire egyszerű? (esetleg érdekes lehet, hogy egy nagyon régi 64 bites win7 van a gépemre frissen feltolva, csak ezért, de nem frissítettem semmit) csak a JRE- és a JDK-t tettem fel frissen, de már az sdk sem akarja az igazat. nem látja telepítettnek a jdk-t, hiába adom meg neki a path sorban az elérési utat
-
rhenrik1
csendes tag
Hát, ha úgy lenne.... én csak annyi választ kapok "waiting for device". A fastboot devices parancsra sem talál semmit. Ha a merevlemezről próbálom az Általad módosított cwm-et indítani az install.bat-al arra is ez a válasz " w a i t i n g f o r d e v i c e "
Ja azt lefelejtettem, hogy kb egy hete küzdök vele, szóval
-
josik
aktív tag
Nos csak nem sikerül. Megnéztem az eszközkezelőt, valószínű én voltam felületes... Az egyik driver: Android Composite ADB Interface Hibakód 10 Az eszközt nem sikerült elindítani. Az eszközt töröltem, telefon újracsatlakoztat, újra feltette, és akkor sem indult el. Win7 32- bit alatt. Az XDA-s drivereket is leszedtem, "megmutattam" neki, akkor sem indult el.
Ha tudsz légyszi segíts! Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest