Új hozzászólás Aktív témák
-
LaySoft
tag
Felraktam a Minimal Edition 2.0-t. Többször is próbáltam, mindig az a vége, hogy beindul, majd jön egy üzenet, hogy az UI leállt, ezután meg üres képernyő, csak fent van status bar, azon kívül semmi. Ki lehet kapcsolni, bekapcsoló gombra bejön szépen a zárképernyő, feloldom, de utána megint csak üres képernyő, fent a status bar. Power gomb hosszú nyomva tartására bejön a power menü, de semmi mást nem lehet kezdeni a telefonnal.
Mit rontok el?
-
BMizutani
tag
válasz
burgi87laci #231 üzenetére
Üdv . Próbáld OTU frissítéssel a legújabb firmwaret rá tenni . A frissítő progi alcatel oldalán .
Vigyázz a topikban irt romok a OT-990 telóhoz vannak Nem a 985 höz !!!
-
burgi87laci
újonc
sziasaztok, valaki tudna nekem segiteni ? van egy alcatel one touch 985 telom ami meghibásodott állandóan kikapcsol és egy android jelet tesz ki felkiálltó jelel ,hiába probálom be ki kapcsolni és újra bootolni a saját cucaival akkor is ugyan az a helyzet.nem tudok valami új rendszert rá? küldjetek egy lionket honnan tudok leszedi hozzá új rendszert. elöre is köszike
-
BMizutani
tag
Üdv . Van két "kis hibás" ot-990 telefonom egyiket utolérte az USB csati hiba nem tölt nem kapcsolódik a pc hez, a másik a sim kártya rögzítő hiányzik . Érdekelne a javítási lehetöségek, kb árak.
-
ptrmndl
újonc
valamiért nem kapcsolódik usb-n, és edge-n akad a viber (az origival ment jol). Egyébként úgy jó ahogy van. Köszi, alkalom adtán megy a sör.
-
sztal
csendes tag
Android 2.3.6 volt fent
utánna
sima cwm 6.0blablabla
és ha ebből rakom fel a te CWM-edet akkor nem indul el a CWM -
qltsar
veterán
válasz
muszasi111 #225 üzenetére
Ha az eredeti ROM-ot rootoltad, abban van egy script amit visszaflasheli a gyári recovery-t minden indításnál, így, ha flashelted az általam módosított recovery-t célszerű egyből bebootolni a recovery alá, esetleg azzal is próbálkozhatsz, hogy nem flasheled az általam módosított recovery-t, hanem csak bebootoltatod fastboottal:
fastboot boot módosítottrecovery.img
-
muszasi111
csendes tag
Sziasztok,olyan problèmám van, hogy sikerült felrakni a cwm v 4.0.1.5öt,de innentõl kezdve semmi nem települ.Próbáltam qlstar módositott cwmet aborded,qme 2,ugyanaz.a telenor roothoz tartozó link nem mûködik...aki tudna segíteni akár linkel megköszönnèm
-
Zolee981
csendes tag
Nekem olyan gondom lenne, hogy a hivatalos gyári 2.3.4-re fastboot-al felraktam a cwm-et, de a cwm helyett háromszögben egy droid jön be felkiáltó jellel(a driverek jók, két op rendeszeren is próbáltam, win 7 és Xp-n is), próbáltam már a hard resetet is, de a bellítás varázsló végén hibát ír és újraindul a varázsló és nem enged tovább sehogy sem, ezért is próbálkoztam a cwm-el, hogy valahogy egy másik romot rakjak fel, de az sem megy sajnos...valami ötlet? Előre is köszi!
-
frem
újonc
Sziasztok!
A következő a problémám:
ezt a pontot egyszerűen nem tudom megcsinálni:
b, Nincs a készülékünkön ClockworkMod Recovery: ebben az esetben készülékünket kikapcsoljuk, majd a hangerő le gomb nyomvatartása mellett bekapcsoljuk a telefont. Mindaddig nyomva tartjuk a hangerő le billentyűt amíg a készülék kijelző -és háttérvilágítása el nem alszik,
a telefon gonds nélkül a szokásos módon betölt akármit is csinálok...a telefon már rootolt,tehát ezzel nincs probléma,
viszont a CWM-et nem tudom feltenni rá..
Ebből kifolyólag romot sem tudok rajta cserélni..a felfele gombbal a gyári recoverybe természetesen belép gond nélkül,viszont ott nem fogadja el egyik főzött romot sem (ami persze természetes..)
ha a felfele és home gombot nyomom akkor a Factory mode menü is bejön..
a telefon adatai (factory mode-ból nézve):BB Chip mt6573
MS Board one_touch_985_gsm
Imei: ezt nem adom meg ha nem gond
Modem ver.: szintén nem adom meg
Bar code: ese kell
Build time wed jul 18 14:44:40 CST 2012
UBoot Ver: 2010.06
Kernel ver. :
2.6.35.7 (android-bld1@aclgcl-ubnt122)(gcc version 4.4.3 (GCC) #1 PREEMPT fri jul 13 11:43:31 CST 2012
Android ver: 2.3.6
SW ver : ALPS.GB.JRD2.SP.V2
Custom Build Verno. : v53P-0Androidon belül elérhető infó
(beállítások/a telefonról)
Modellszám :telenor_one_touch_c
Firmware változat: 2.3.6
Kernel Változat:2.6.35.7 android-bld1@aclgcl-ubnt122 #1
Építési szám GingerbreadHa valakinek van valami ötlete hogyna tudnám végre megoldani hogy fel lehessen flashelni a CWM-et azt nagyon megköszönném...
fremexcmod@gmail.com emailcímen nyugodtan lehet zaklatni -
colonell
senior tag
No igen nekem is 6x volt szervizbe a készülék wifi és reboot problémákkal,majd hülyét kaptam mikor visszaküldték és semmi baja a készüléknek című mondatot megkaptam.Készüléknek valóban semmi baja nem volt csak nem tetszett neki,hogy nem sdhc memkártya volt benne.Másik kártyával működik perfect,bár nem tudom mi köze a wifinek a memkártyához,de az volt a probléma
-
Gaben39
újonc
Az van hogy otu szerint frissítettem a droidot...azt írja: a frissítés kész,indítsam újra.Na ekkor van a gebasz...rövid vibra ...kapacitívok halványan világítanak......ééééés onnan semmi..fekete kijelző.Kuka gyanús a teló
-
colonell
senior tag
-
BruTaLG
csendes tag
Sziasztok!
Nekem tökéletesen ment eddig az új ROM ( köszi érte), de mostanában akármit akarok frissíteni vagy letölteni mindenre az a válasz "csomagfájl érvénytelem" a gugli voice search-ét meg nem engedi telepíteni mert az én országomban nem elérhető szerintük. Mi lehet a probléma? Olvasgatam itt de nem találtam megoldást valaki tud segíteni , találkozott már ilyen problémával?
-
Gaben39
újonc
Sziasztok!
Olyankor mi van,ha bekapcsolásnál a vibra jelez,de a képernyő fekete marad,a kapacitív gombok halványan világítanak....ééééés ennyi,innen se ki,se be.....x idő után.../kb. 20 perc/ kikapcsol magától.
válaszokat előre is köszönöm! -
yuti80
csendes tag
Sziasztok!
Mit csinálok rosszul?
A recovery menüben eme hibát produkálja a gép: E: can't mount
és természetesen a romot sem tudom telepíteni, uis 7 hibával kiáll!Segítségeteket előre is köszi!
-
colonell
senior tag
válasz
TrollfateeR #210 üzenetére
Igen,flasheléskor elvesznek,úgyanúgy mintha csinálnál egy factory resetet,mindent visszaáll alapra.
Igen gyárival kell visszavinni,legegyszerűbb ha végigfutattod rajt az OTA-t és tök szűz gyárid lesz akkor,mintha frissen hoztad volna ki az zletből -
TrollfateeR
csendes tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne!
1.Flasheléskor elvésznek a az eddig alkalmazások,adatok..stb.? Tudom írta h felhasználóis adatok elvezsnek,de az mit takar?
2.Visszacsinálni hogyan kell mert a szervizbe gyárival kell vinni?!
-
-
docsi
újonc
Sziasztok!
Én ezt használom http://dfiles.eu/files/5u1hiiwth
OT 990 ICS 4.0.4 -
StJose
csendes tag
Próbáltam mindenfélét, de egyikben sem volt ez az eszköz.
Végül hozzáadtam az android_sdk winusb.inf -hez három sort a
[Google.NTamd64] szekcióhoz.
OT-990
%SingleAdbInterface%=USB_Install, USB\VID_18D1&PID_D00D
%CompositeAdbInterface%=USB_Install, USB\VID_18D1&PID_D00D&REV_0100Diver feltelepedett és sikerült ráküldenem a telóra a cwm-et..
Ez a jó hír! A rossz hír, hogy innen semmi sem működik:
Amikor elindul a CWM ilyneket ír ki:
E:can't mount /cache/recovery/log
E:can't find misc, stb.....A Superuser telepítő script látszólag lefut, de mégsem telepedik fel.
QME_v2.0.zip
látszólag minden ok egészen a "Writing boot partition"-ig...
assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img", "boot")cwm_5.0.2.8.zip
assert failed: write_raw_image("/tmp/recovery.img", "recovery")
E:Error in / sdcard/cwm_5.0.2.8.zip
(Status 7) -
StJose
csendes tag
Nagyon köszönöm szépen a segítséget!!
Az van, hogy fastboot módban indítom el a telót akkor nem jelenik meg adt a device manangerben hanem az other devices alatt egy Android eszköz:
Hardware Ids:
USB\VID_18D1&PID_D00D&REV_0100
USB\VID_18D1&PID_D00D
Magyarul az usb drivert amit a Alcatel Android Manager feltelepítettet nem támogatja a fastboot interface-ot.
Próbálok drivert vadászni az egészhez, de eléggé reménytelennek tűnik egyenlőre.. -
lalszi
aktív tag
Én így csináltam annak idején, lehet még most is működik:
a fájlok: ot-990_2.3.4_rootolás
a leírás: 2.3.4 gyári rom rootolása
A rootolás csak akkor fog sikerülni, ha a telefon driverei sikeresen fel vannak telepítve Windowsra!
Kibontod a zip-et és kapsz egy mappát.
1. A mappából másold át a a telefon SD kártyájának a gyökerébe a Superuser_3.0.7_efghi_signed.zip fájlt.
Ha szeretnél egy jobb recoveryt, akkor a cwm_5.0.2.8.zip-et is másold át.
Ha szeretnél a gyári romodra egy olyan kapcsoló panelt amilyen a Marina romokban van, akkor a libdroid.zip-et is másold át.
2. A telefont kikapcsolni, majd fastboot módba indítani: hangerőszabályzó le + bekapcs gomb egyszerre történő nyomvatartásával 5-10 másodpercig. Ha jól csináltad akkor rezzeg egyet és fekete a képernyő és világítanak a kapacitív gombok, de nem jön az android - ha jön, akkor újra kikapcs (akkut kivenni-visszatenni) és előről kezdeni, mert nem sikerült. Ha megvan a fastboot mód, akkor telefont rádugod a pc-re.
3. Lehet, hogy telepít még egy drivert a meglévők mellé ha még így nem volt rádugva a számítógépre. Ezt az eszközkezelőben meg tudod nézni. Ha magától nem tudja a windows telepíteni a drivert, akkor a zipben levő usb driverekből az oprendszerednek megfelelőt telepítsd kézzel - várd meg amíg kész és utána keresd meg a mappát, amit kibontottál
4. Indítsd el az install.bat fájlt - megnyílik egy parancssor - elvileg kiírja, hogy sending recovery, writing recovery és a végén kiírja: A recovery telepitese befejeződött, a keszülék újraindul. Nyomj le egy billentyűt és eltünik az ablak.
Ha waiting for device üzenet látszik, akkor a driverek nem megfelelően lettek telepítve - telepítsd fel ami hiányzik. Lehet jobb eredményt érsz el, ha az eszközkezelőben az ismeretlennek jelölt eszközökhöz az illesztőprogram frissítését választod és betallózod a zipben levő megfelelő driver mappáját. Próbáld újra az install.bat-ot.
5. Amikor újraindul a telefon és eltűnik a kis robot lehúzod a gépről, ha leállt, akksi ki - vársz egy kicsit - akksi be.
6. Elindítod a telefont hangerő fel + bekapcs gombb nyomvatartásával, mikor rezeg egyet, akkor ereszd el a bekapcsoló gombot (a hangerő felt ne engedd el) és egyből nyomd meg a home (házikó) gombot és tarsd addig benyomva őket amíg a kis robot el nem tűnik ...ha nem jön be a recovery, akkor akksi ki-be mégegyszer és addig probálkozol, amíg nem sikerül.
7. Ha megvan, akkor recoveryben (a hangerő fel - le gombokkal navigálsz, home gomb = enter) lesz egy olyan lehetőség hogy install zip from sd card - ezt kiválasztod és betallózod a korábban az sd kártyára másolt Superuser_3.0.7_efghi_signed.zip -et.
Itt a sok no és az egy hosszú install sorból az instalost kiválasztod - végez a folyamattal, kiírja hogy Install finished. Visszalépsz a főmenübe (vissza kapacitív gomb) és kiválasztod a reboot system-et - ha elindult a rendszer, akkor a programok között ott figyel a superuser - tehát rootolt a telód.
Ha az alábbiak is kellenek, akkor még várj az újraindítással.
----------------------------------------------------------------------------------
Új recovery telepítése: recoveryben (a hangerő fel - le gombokkal navigálsz, home gomb = enter) lesz egy olyan lehetőség hogy install zip from sd card - ezt kiválasztod és betallózod a korábban az sd kártyára másolt cwm_5.0.2.8.zip-et. Itt a sok no és az egy hosszú install sorból az instalost kiválasztod - végez a folyamattal, kiírja hogy Install finished. Visszalépsz a főmenübe (vissza kapacitív gomb) és kiválasztod az advanced menüpontot és reboot recovery. Recovery újraindul és már az újban tudsz garázdálkodni.Libdroidpanel telepítése: recoveryben (a hangerő fel - le gombokkal navigálsz, home gomb = enter) lesz egy olyan lehetőség hogy install zip from sd card - ezt kiválasztod és betallózod a korábban az sd kártyára másolt libdroid.zip-et. Itt a sok no és az egy hosszú install sorból az instalost kiválasztod - végez a folyamattal, kiírja hogy Install finished. Visszalépsz a főmenübe (vissza kapacitív gomb) és kiválasztod a reboot system-et - ha elindult a rendszer, akkor a lehúzott értesítési sávban ott van a kapcsoló panel, az alkalmazások között meg a beállító programja.
Ha valami balul sül el és a telefon tégla lesz, akkor az OTU frissítés vissza tesz rá egy gyári romot és lehet újra próbálkozni.
-
StJose
csendes tag
Catlakozom báró999 hozzászólásához egy kicsit bővebben:
>adb reboot recovery //működik, de újraindulás után a droid és egy nagy kérdőjel jön elő..
Ok ez elvetve. Marad a "Nincs a készülékünkön ClockworkMod Recovery".
(a leírásból nem derül ki mikor kell csatlakoztatni az usb-t, mondjuk ha a kikapcsolt telefonra rádugom a töltés miatt félig elindul a teló azonnal).
Próbáltam USB-nélkül: csak a gombok világítanak. USB rádug:
>adb devices //semmi
Kikacsolt állapotban usb bedug hangerő le.. Elindul a töltés. Hangerő le bekapcs gomb.. Elindul a teló.
Bedugott usb mellett kikapcsol.. Utána hangerő le és bekapcs-> a telefon mélyen hallgat..Valakinek valamilyen 5let? Tuti az én készülékembe van a hiba..
Készülékről: ha beírom *#06# akkor SVN:010 11
FW: 2.3.4
Alapsáv:6180 -
báró999
újonc
Hali mindenki segítene nekem valaki ? Azt szeretném megkérdezni hogy akkor most hogyan kell meg csinálni a rootolást? Mert nekem 2.3.4 van ugye Androidból , és az 1.-es ponttal kezdeném de én is az androidos felkiáltójelet kapom
és akkor mondom elkezdem a 0-ás ponttal és ki flashelem, de amikor próbálom a le+bekapcsoló gombot és világít a képernyő meg alul a gombok és elengedem a bekapcsoló gombot és várok perceket d nemalszik ki a fény
most akkor mit csináljak ?
-
Ringeriel
újonc
Nos!!! Meg van a a megoldás!!
A probléma az hogy a zipben amiben a fastbootvan nem jó a recovery.img file. RÉGI!!!
Találtam egy másikat! Amijó bele ez frissebb. Ez gulyuk cm7 fejlesztésénél volt én ezzel megtudtam csinálni.
Én most ezt a recovery.img megosztom. Inen tudjátok tölteni.
http://data.hu/get/6417047/recovery5.0.2.8.zip
Ezt bemásolod a fastbootba felülirod a régi recovery fájlt.
És már mehet is fastboot telepítése. -
Mond
senior tag
Sziasztok!
Ez rom rootolva van, ha nem, akkor mi a menete? És kell előbb a 2.3.4.-et rootolni hozzá?
-
BMizutani
tag
Üdv . Az lenne a kérdésem a libdroid panelt miként lehetne eltávolítani , vagy kicserélni a testreszabható beállítható változatra ? Jelenleg Qme 1.9 verziót használom.
-
-
whiskeys
őstag
rátettem a telóra ezt a rom-ot. azóta el sem indul... mi lehet a gond?
vagy lett egy tégla telóm?
-
Laca120
csendes tag
szia, nekem ot 985 van, de velem is ugyan ez történt nemrég. A megoldás meglett a "pou" nevű alkalmazás/játék volt a hibás, töröltem is. Remélem neked is az van fent és jobban teszed ha törlöd, vagy nem engeded, hogy a memóriában maradjon.
Ja látom régen volt sorry elnéztem
-
norbyb
újonc
Próbáltam rádugni a gépre de a cwm nem látja mert, nincs bekapcsolva (wait for devices). Köszönöm a tanácsot! Gyanítottam, hogy szervizes dolog lesz belőle.
-
STU117
csendes tag
"Az OTU-val sikeresen frissítettem 2.3.4-re, de a következő lépésnél elakadok." erre írtam, hogy látszólag az enyém sem reagált a gombnyomásra, és mégis sikerült feltennem a qme-t. Szóval attól, hogy nem jelez semmit, mikor megnyomod hangerő le+bekapcs gombot, még lehet, h a telefon recovery módban lesz.
Értem, amit írsz, és a te helyedben én visszavinném a boltba, ahol vettem, ha még garanciális, mivel ugye neked már a gyári 2.3.4-es frissítés előtt is fennállt a hiba, tehát eléggé gyanús, hogy ez hardveres probléma, akkor meg teljesen felesleges próbálkozni szoftverekkel. -
norbyb
újonc
Nem! Az én telóm egyszerűen nem kapcsol be, nem indul semmilyen üzemmódban. Vigyáznom is kell nehogy lemerüljön, mert kész rémálom életet lehelni bele. Már próbáltam aksit ki-be, különböző több gombos kapcsolást stb. Csak ha felrakom töltőre akkor tudom bekapcsolni, azt is csak kb minden 30 próbálkozásra érzékeli. Ha érzékeli is csak simán bekapcsolni tudom, máshogy nem indul.
-
-
norbyb
újonc
Üdv! Többször is átolvastam az összes hozzászólást, de az én problémámra nem találtam megoldást. Az OTU-val sikeresen frissítettem 2.3.4-re, de a következő lépésnél elakadok. Mindent értek, de nekem a telefonom kikapcsolt állapotban töltő nélkül nem hajlandó elindulni! Semmilyen kombinációt nem fogad el sajna. (természetesen simán sem tudom bekapcsolni) A probléma fent állt frissítés előtt is, azt gondoltam majd megoldja. Ha töltőre dugom kikapcsolt állapotban a telefont akkor sem mindig jön be a töltőképernyő. Szóval ki találkozott ilyennel, vagy tud-e rá valaki megoldást?
-
Laca120
csendes tag
válasz
kalika1991 #183 üzenetére
felne rakd, ez nem ot 985 re való.
-
kalika1991
csendes tag
Sziasztok alcatel ot 985 van és most nem értem hogy vannak ezek a romok akkor menyivel lenne gyorsabb a telefonom?
-
dgairbrush
csendes tag
sziasztok
tudja-e valaki hogy hol lehet azt beállítani ,hogy egy befejezett hívás után ne a hívás infóba menjen a telefon hanem screenhost-ra {kezdő képernyőre}?
köszönöm -
BruTaLG
csendes tag
Köszi szépen, kipróbáltam nagyon jó!
-
Laca120
csendes tag
-
shovelend
újonc
Páran már feltették előttem ezt a kérdést, de eddig nem érkezett rá válasz. Sikeres telepítés után első indításnál az android és az újonnan feltelepített ROM kezdőképernyője váltakozik, de többet nem csinál. Valaki leírja, hogy mit kell csinálni?
-
Tabaqui
csendes tag
Köszönöm a ROM-ot, jól működik, szép munka!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem-e lehetne ezt kártyafüggetlen verzióban is megcsinálni, vagy valahogy függetleníteni a telefont? Mikor Cyanogenomoddal próbáltam a készüléket, akkor kártyafüggetlenné vált, így meg Telenoros a lelkem... -
papaja-xbox
tag
ot 985 tud valaki függetleníteni ? A nck kódot tudtam szerezni de hova kell be írni ?
Esetleg a cwm telepítés és rootolás menetet is elfogadnám -
kalika1991
csendes tag
sziasztok nekem is ot 985 van és incs a készülékünkön ClockworkMod Recovery: ebben az esetben készülékünket kikapcsoljuk, majd a hangerő le gomb nyomvatartása mellett bekapcsoljuk a telefont. Mindaddig nyomva tartjuk a hangerő le billentyűt amíg a készülék kijelző -és háttérvilágítása el nem alszik
én is be kapcsolom és közben nyomva tartom a gombot és nem csinál semmit be jön az android és egy kis idö múlva túl lép azon és bekapcsol valaki help pls
-
hpal
újonc
Szia!
Szintén a Te leírásod alapján root-oltam a one touch (OT-985) készülékemet. Nagyon köszönöm azt a leírást! Most arra lennék kíváncsi, hogy ezt a Minimal Edition room-ot fel tudom tenni erre a készülékre? Régebben próbáltam, még root-olás előtt, de már a clockwork telepítése megakasztott. Felvillant a telefon és lekapcsolt, aztán csak aksi kivesz-betesz akció után lehetett elindítani, de a telepítés nem zajlott le.
Kérlek adj valami infót!Köszönettel:
Haris Pál -
papaja-xbox
tag
Hali ez Telenor One Touch C is működik ?
-
-
pripus
csendes tag
-
pripus
csendes tag
Sziasztok,
ez nem jó Telenor One Touch C-re (Alcatel 985) ugye?
köszi!
-
balu9515
csendes tag
Hello. Valaki tudna nekem segíteni az Android rom cserében? Tetszik ez a ROM,igazán jó munka,de én nagyon nem értek ehhez,hiába olvasok el 1000 Google oldalt,meg 6000x ezt a leírást. A recovery-t sem tudtam feltelepíteni.
-
lion84
csendes tag
Hali! nem tudjátok miért fagy le a telo ha elinditom a kamera alkalmazást? Az eredeti rommal müködött a kamera.
-
vigyori78
őstag
Üdv mester.
Kérdezném,hogy a minimal 2.0-án ez működik rendesen: ICS Theme v1 for QME ROM.
Illetve erről kérhetnék egy kis infót,minden működik benne és melyik rom az alapja : ICS_QME_Lite
Köszi.
-
bpipiri
újonc
Üdv, szóval felraktam gond nélkül ezt a minimal romot ami tökéletes csak az a gondom, hogy a teló magától újra indul (a gyári rommal is ezt csinálta) tudnátok valami ötlettel segíteni köszi
-
csorby11
csendes tag
Heló!
Segítségre szorulnék. Új vagyok a root-os,rom-os dologban. Azt szeretném kérdezni, ha rootolom és fel teszem ezt a rom ot,de ha valamilyen oknál fogva vissza kéne tennem a gyári 2.3.4 et(úgy értesültem ha szervizbe akarom vinni akkor eredeti rom nak kell rajta lennie) azt hogy tehetném meg? és hogy tudom meg nézni, hogy minden driver megfelelően van feltelepítve?
Előre köszönöm a segítséget!
-
borshow
csendes tag
Nagyon jó ez a rom kb. 3 hónapja használom hiba nélkül tök pöpec. De egyik napról a másikra előjött az a gond hogy a telefonak elmegy a hangja, pedig hangerő fullon van és csak újraindítás után áll helyre a hang. Az lenne a kérdésem hogy ez egyéni probléma? és hogy valami megoldást tudok-e rá?
Előre is Kösz -
STU117
csendes tag
Akkor meg kellene talán próbálni a Qme 1.0át feltenni. Olvastam másnál is, h az 1.9 meg a 2.0 nem ment fel, az 1.0 meg igen... Nem tudni, hogy miért.
http://forum.androidhungary.com/threads/1167-Alcatel-One-Touch-990-%E2%80%93-m%C3%A1sn%C3%A9ven-%E2%80%93-OT-990-vagy-Telenor-OneTouch/page29?highlight=can%27t+mount -
kovabor
tag
Kicsit bővebben:
- kikapcsolt telefon
- hangerő le + bekapcsolás
- gép pittyeg.
- install.bat - települ
- telefon újraindul
- majd a telenor hang után gép pittyeg, majd a töltésjelző felvillan a telefonon.Hát mondom, akkor gyerünk, ugyenz megcsinál, de amit a telefon kikapcs, kihúztam az usb-t újraindul, de nem, mert ugyanúgy kikapcsol a logo után.
Bekapcsolom, telefon elindul.
Kikapcsolom, és
- hangerő fel + bekapcs, megjön a logo
- bekapcs elenged + home gomb megnyom
- bejön a recovery, hiba hiba hátán (can't mount, error, not found, stb)
- telepítem, hátha, de abort....
bróbálam innen telepíteni a recovery-t de az is ugyenezzel kilép.hát akkor előre is köszönöm.
(mert láttam már másnak is volt hasonló hibája, de nem találtram meg rá a választ.) -
kovabor
tag
Sziasztok!
Először is.
a ROM nagyon jól működik, így ezt is használom.
A problémám:
Egyes számú telenor one touchra felment rendesen.
Vettem egy másikat, sajnos arra nem kar felmenni. Hiba ez a e: can't mount cache, meg hasonlók.
A CWD 4. verzió fent van, mit rontok el?
Az elsőn kétszer megcsináltamn, működik rendesen
ezen sajnos nem
előre is köszönöm
-
Binya70
tag
Sziasztok.
Elkelne 1 kis segítség telenor one touch ügyben.
Az az igazság hogy már nagyon régen használom a telót és bár ismerem és elvileg tudnám mit lehet és mit nem de sikerült mégis magammal kicseszni.
Van 1 haverom aki pár hónapja frissítette a szoftot a telón és most elvileg a qltsar minimal edition van rajta csak csináltam 1 bakit.
Nem tudom hogy hogyan sikerült de valamelyik nap a középen lévő menüt sikeresen eltüntettem akaratom ellenére vagyis én nem csináltam vele semmit.
A lényeg: nem volt menü a telón, én balga meg már idegemben kértem 1 gyári visszaállítást.
Tudjátok mi történt?
Sikerült levélnehezéket csinálnom a telóból.
A teló bekapcsolásakor bejön a droid, aztán a qltsar minimal edition felirat és itt vége a taló tudományának.
Innentől semmire nem birható nem megy tovább és ennyi a történet.
Most kellene valaki aki meg tudná mondani mit is tegyek a telóval.
A haver aki csinálta nem tudta megmondani mi lehetne az okos döntés.,
Remélem van itt a fórumon valaki aki tudja a választ.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdvinya70.
-
OT990
újonc
Helló SÓS már napok óta szenvedek de nem tudom felrakni Telenor One Touch Minimal Editiont !!!!!!!!
írásban boot partíciót nem sikerült érvényesíteni hiba üzenet . Már nagyon idegesít. Légyszi segíts -
roollesz
újonc
üdv..nekem van egy ot-991 em és csak recoverym van az is cwm...de rom nincs , valahogy vissza lehet rakni? mert amiket probáltam vagy nem engedi a recovery vagy felrakja csak nem indítja el..az android logo után megáll mindjárt bekapcsolásnál
-
whiskeys
őstag
telenor one touch C is igy rootolható?
-
lion84
csendes tag
Na sikerült felraknom a Minimal Edition-t. Egészen jónak tűnik így elsőre. A CPU órajelhez hozzálett nyúlva? vagy az maradt a régi? Az érdekel még, hogy tudjátok e mire jó pontosan az a battery...valami fájl amit az akku kalibráló programok törölnek? Mert nekem nem világos hogy miért egy fájlon múlik hogy hamarabb merül e le a teló vagy sem
-
lion84
csendes tag
válasz
audiohustla #142 üzenetére
hali! Köszi a segítséget
Mire visszajutottam ide megnézni válaszolt e valaki, azóta más fórumokról művelődtem és visszaraktam egy 2.2es rendszert rootoltat. A 2.3.4 mintha picit szaggatott volna. Lassabbnak tűnt a teló vele. A régebbi rendszeren viszont nem működik a youtube.. Kipróbálom majd ezt a Minimal Editiont mit tud.
-
audiohustla
újonc
Hello! remélem sok mindenkinek tudok segíteni :
Első telepítéskor elkövettem egy hibát :
- telepítéskor feltelepülő alap programokat ne töröljük le, mert behülyül a telefon!!!!! Ez olyan problémákat eredményez hogy a google play-ről nem mindig telepíti a programokat, vagy csak dolgozik-dolgozik és hiba üzenettel kilép. app2SD nem pakol át semmit vagy csak néha. Ezek a hibák után újra raktam a leírtak szerint a Minimal Edition v2.0. (alap programokat meghagytam!!!) így működik minden szépen. app2SD helyett link2sd használok eddig nagyon jól végzi a dolgát. két hetes teszt után Minimal Edition v2.0. hibátlan nagyon köszönöm! üdv remélem tudtam segíteni -
lion84
csendes tag
Hali! Tud nekem valaki segíteni? Van egy rootolt Telenor One Touch telóm. app2SD nevű alkalmazással próbáltam megoldani hogy az sd kártyára telepítse az alkalmazásokat alapból. De a teló újraindítása után az írja : Rendszerfolyamat nem válaszol. kényszerített bezárás/várakozás. És nem csinál semmit. Mit lehet vele kezdeni hogy eltudjam indítani a rendszert?
-
Deron97
újonc
Sziasztok!
Nekem az lenne a bajom h ma felraktam a ROM-ot minden tökelétesen működik kivéve azt hogy nincs billentyűzetem, már letöröltem az eredetit de nem segített mit tudok csinálni? -
dudi
senior tag
szia,
ugye fel lehet rakni t-mobil-os ot995-re is?
-
STU117
csendes tag
válasz
macinet0720 #133 üzenetére
Nekem sikerült a leírás alapján, 2. napja fut a rendszer, eddig minden jónak tűnik, köszi szépen, qltsar!
Megpróbáltad esetleg kikapcsolni a tűzfalat? -
qltsar
veterán
válasz
macinet0720 #131 üzenetére
Akkor a készülék driverei nincsenek rendesen feltelepítve!
-
qltsar
veterán
válasz
macinet0720 #129 üzenetére
Ez normalis, de fentebb us irtam, ilyenkor a keszulek bootloader uzemmodban van, innet tudod telepiteni a modositott recoveryt.
-
macinet0720
újonc
Nekem nem megy. Ha a hangerő gombot le nyomom és bekapcsolom csak a három billentyű fénye világit de semmi más nem történik.
-
STU117
csendes tag
Wow! Köszönöm szépen! Ki fogom próbálni a romodat, mert a mostani gyári cuccban nagyon sok, számomra felesleges program van, és valami állandóan pörgeti a procit, az akksi meg úgy merül, mint a fene.
Egyébként a TPT helper programot lehet használni ebben a minimal romban, ha szükségem volna átpartícionálni a te beállításaidhoz képest a telefont? -
STU117
csendes tag
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy ehhez a telefonhoz van telenoros visszaállító (gondolok itt: stock recovery, telenoros rom)? Egy zte bladet használtam, amit flasheltem, főzött rommal használtam, stb., de erre addig nem merem feltenni a qltsar-féle romot, amíg nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudom állítani gyári állapotba.
-
qltsar
veterán
válasz
rolandka2 #120 üzenetére
Kiszeded az 1.9-ből a /system/framework/android.policy.jar file-t, és felülírod a jelenleg telefonon lévőt, viszont figyelj a jogosultságokra.
Elvileg nem lehet belőle gond, de inkább biztos ami biztos alapon add meg neki a megfelelő jogosultságokat: chmod 0644 android.policy.jarEzzel visszaállítod az eredeti, Alcatel által módosított záróképernyőt.
-
rolandka2
csendes tag
Üdv azt meg lehetne oldani valahogyan, hogy feloldásnál ne rezegjen a telefon?
-
wootata
csendes tag
Üdv!
Qltsar
2.0-ás rom tökéletesen müködik, de ...... feltelepítettem a SVOX TTS-t ( navigációhoz kellene, robogón nem tudom folyton a kijelzőt nézegetni ) amikor a beállításoknál a Beszédszintetizáló beállításokba belépve "Sajnálom (process com.android.settings ) alkalmazás váratlanul leállt". Hogyan lehetne müködésre bírnom a telót, hogy dumáljon nekem ?
A nyitóképernyő animációt kicseréltem, ahogy mondtad és a csengőhang is megoldódott ... -
domiromm
tag
Úgy próbáltad hogy felfele gomb + bekapcsoló amikor kivilanak az érintő gombok akkor elengeded a bekapcsoló gombot és gyorsan lenyomva tartod a home gombot úgy hogy nem engeded fel a hangerő + gombot.
És ha sikerűlt akkor be jön a romm maneger.
[link]
Ezt ráteszed a telefon sd kártyájára ugy hogy nem bontod ki és a ketes pontol folytatod. -
bongyor
csendes tag
A recovery verziója a 4.0.1.5 az jó?
A kezdő képernyőnél kifagy és onnan nem megy tovább csak újraindulgat 20 másodpercenként. Már vagy 5X feltettem, de még most sem megy. -
domiromm
tag
Köszönök mindent sikerűlt megcsinálni.
-
dom1n0
őstag
Sziasztok
Az ideggörcs kerülget: Látszólag sikeresen felmegy a clockmod recovery, majd indítom recovery módban és ott egy kis androidos lény van, egy háromszögben lévő felkiáltójellel és a clockmod nem jön be...
Nem vagyok egy nagy telefonguru, help plzKöszi, Andris
-
bongyor
csendes tag
-
qltsar
veterán
A hangerő le + bekapcs bootloader üzemmódba indítja a készüléket, teljesen rendben van.
A recovery-be pedig nem így kell belépni...hangerő fel + bekapcs, és amikor elkezd világítani a kijelző háttérvilágítása, el kell engedni a bekapcs gombot, majd egyből nyomni a home gombot, pár másodperc múlva miután eltűnik az android felirat pedig felengedni, ezután indul a recovery.
@Alvin76: Sajnos nincs ötletem, ilyen problémával még nem találkoztam
.
-
bongyor
csendes tag
Szia!
Valamit elrontottam, sajnos már a lefele gombbal sem jön be semmi, csak a ledek világítanak le.
A felfele gombokkal meg fut egy csík pár másodpercig majd folyton újraindul. Mit tudok tenni vele?
Köszi
Bongyor -
Alvin76
tag
hazaértem...
az alcatel OT updtaterrel újraraktam a 2.3.4 et...utána úrja raktam a te általad feltöltött CWM recoveryt:
C:\temp>install.bat
qltsar Modified ClockworkMod Recovery Installer
C:\temp>fastboot.exe erase recovery
erasing 'recovery'... OKAY [ 0.047s]
finished. total time: 0.047s
C:\temp>fastboot.exe flash recovery recovery.img
sending 'recovery' (5120 KB)... OKAY [ 1.279s]
writing 'recovery'... OKAY [ 1.030s]
finished. total time: 2.309s
Installation finished!
C:\temp>fastboot.exe reboot
rebooting...
finished. total time: 0.016sC:\temp>adb reboot recovery
majd 3 SD kártyával kipróbáltam,két 2Gb-os, és egy 4Gb-os sandisk, kingstone.
már azt is próbáltam hogy a készülékben formáztam az SD kártyát... -
Alvin76
tag
igen!! mindent a leirás szerint csináltam
és onnan is,töltöttem le.a windows parancssorban: install.bat...
ki is irta hogy minden done, pár másodperc alatt kész volt.egy teljesen szüz, gyári 2.3.4 el telepitett 2honapos telefon...
láma kérdés: nem kell elötte rootolni?probáltam Fat, fat32 filerendszerü sd kártyával...
elötte a telefonton csináltam teljes visszaállitást.
a qme_1.9 -et is probáltam... ugyanez a hiba...
wipeokat is végignyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged