Új hozzászólás Aktív témák
-
-
STU117
csendes tag
"Az OTU-val sikeresen frissítettem 2.3.4-re, de a következő lépésnél elakadok." erre írtam, hogy látszólag az enyém sem reagált a gombnyomásra, és mégis sikerült feltennem a qme-t. Szóval attól, hogy nem jelez semmit, mikor megnyomod hangerő le+bekapcs gombot, még lehet, h a telefon recovery módban lesz.
Értem, amit írsz, és a te helyedben én visszavinném a boltba, ahol vettem, ha még garanciális, mivel ugye neked már a gyári 2.3.4-es frissítés előtt is fennállt a hiba, tehát eléggé gyanús, hogy ez hardveres probléma, akkor meg teljesen felesleges próbálkozni szoftverekkel. -
-
STU117
csendes tag
Akkor meg kellene talán próbálni a Qme 1.0át feltenni. Olvastam másnál is, h az 1.9 meg a 2.0 nem ment fel, az 1.0 meg igen... Nem tudni, hogy miért.
http://forum.androidhungary.com/threads/1167-Alcatel-One-Touch-990-%E2%80%93-m%C3%A1sn%C3%A9ven-%E2%80%93-OT-990-vagy-Telenor-OneTouch/page29?highlight=can%27t+mount -
STU117
csendes tag
válasz
macinet0720 #133 üzenetére
Nekem sikerült a leírás alapján, 2. napja fut a rendszer, eddig minden jónak tűnik, köszi szépen, qltsar!
Megpróbáltad esetleg kikapcsolni a tűzfalat? -
STU117
csendes tag
Wow! Köszönöm szépen! Ki fogom próbálni a romodat, mert a mostani gyári cuccban nagyon sok, számomra felesleges program van, és valami állandóan pörgeti a procit, az akksi meg úgy merül, mint a fene.
Egyébként a TPT helper programot lehet használni ebben a minimal romban, ha szükségem volna átpartícionálni a te beállításaidhoz képest a telefont? -
STU117
csendes tag
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy ehhez a telefonhoz van telenoros visszaállító (gondolok itt: stock recovery, telenoros rom)? Egy zte bladet használtam, amit flasheltem, főzött rommal használtam, stb., de erre addig nem merem feltenni a qltsar-féle romot, amíg nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudom állítani gyári állapotba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest