Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zord01

senior tag

Én kifejezetten örülök neki, hogy ilyen irányba is megy a fejlődés, nem csak a teljesítményt (meg a képátlót) növelik ész nélkül. Kicsit olyan ez, mint anno a 2000-es években a prociknál a megahertz háború.
    Én kb négy dologra használom a telómat, és számomra ezek fontosak igazán: fotózás (nyilván utcai, ad-hoc fotózásról beszélek, nem hobbi szintű fotózásról, mert arra nyilván alkalmatlanok a telefonos kamerák. Ill eddig azok voltak), zenehallgatás,GPS, és tudom, hogy ezt senki nem fogja nekem elhinni, de telefonálás.
    Ötödik nagyon mellékes funkció a net, hogy míg melóhelyre beérek, legyen mit olvasni a villamoson. Ha nem lenne net, nem sírnám el magam.

Szóval öröm látni, hogy a Nokia lényegi dolgokat is fejleszt, nem csak ész nélkül próbál alá nyesni a konkurenciának egy +5%-kal erősebb telóval.

Az más kérdés, hogy szvsz borzalmasan ronda telefonokat gyártanak mostanában.(Lumnia 610, 710 és a még náluk is rondább 800-as, 900-as), de reméljük előbb utóbb kinövik ezt a korszakot.

Az hogy mennyire lesz sikeres ez a teló, az árán múlik, meg azon, hogy Symbával jött ki.
    Szóval ha ez a modell nem is lesz nagy sikere, feltételezhető, hogy az itt bevezetett technika, ha olcsóbb lesz, és modernebb platformra jön ki talán vonzóbb, és sikeresebb lesz a jövőben.

Új hozzászólás Aktív témák