Új hozzászólás Aktív témák
-
kNOck
csendes tag
tgco!
Nem szakirodalom, úgysem mint bármi írási nyomának kellene lennie az Overclock témának, mivel hogy a processzorokat nem adják ki olyan "használati utasítással", ami azt írná le, hogy hogyan húzd fel. Amit írtam tapasztalatból írtam, nem azért, mert ezt tanították volna. Fizika változás a processzorban nem következik, DE! Maga egy jól megírt ROM nem fogja lekapcsolni, ha nem gondolja úgy, hogy bármi jelentősebb baja lenne. Ha viszont egyből magas frekvenciára rakod, kidobja egyből. Elnézést levelem kései válaszáért, de nincs sok időm fórumokat olvasgatni.
-
Lajbymester
tag
Szerintem mindenki jó nagy hülyeségnek tartja először, de én is tapasztalatból tudom, hogy ez így van, és kNOck is. Gondolom a szilícium válik jobb vezetővé ahogy a húzás miatt több áram folyik át rajta, vagy valami ilyesmi, meg lehet érte kövezni ha most hülyeséget írtam, mert nem nagyon értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest