- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAINfájdalom
aktív tag
X10 mini pro-sok!! Van egy alkalmazás, amitől biztosan működik a billentyűzet világítás. Akinek kell, átküldöm.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Flash playert nem tudsz beleépíteni? Szerintem jól jönne mindenkinek
-
PAINfájdalom
aktív tag
Beállítottam a smartassv2b-t, de ha kinyitom a billenytyűzetet (x10 mini pro), akkor mindig elcsúszik. érzékelni jó helyen érzékeli az ujjam. lezárom utána feloldom és visszaugrik a helyére, de egy kicsit zavaró mindig leállítgatni. csak akkor csúszik el, amikor kinyitom.
Még ha valaki tudja, hogy a cpu használati módok mire jók, kérem írja le
Köszi a segítséget, remélem nem bszódott el telóm :S -
PAINfájdalom
aktív tag
a mai nap folyamán már 3X csúszik el a képernyőm. újraindítás után jó, csak egy kicsit zavaró. van rá vmilyen megoldás??
-
PAINfájdalom
aktív tag
énnekem x10 mini pro-m van, arra másmilyen kernel kell. Köszi a progit, kipróbálom
-
PAINfájdalom
aktív tag
a b-t tettem fel és ha 768MHz fölé húzom a procit, akkor kifagy, újraindul és kb. 10mp után mindig lefagy. Vmi megoldást tudsz rá?? Ja, meg folyamatosan kéken világít a led-em. Már nem egy factory resetet csináltam de még mindig nem jó. Kikapcsolt állapotban is világít
-
PAINfájdalom
aktív tag
Kernelből melyik jobb, az a vagy a b?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged