- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jataxxz
csendes tag
zárképernyő nyitás/zárás hangjának a halkítását/hangosítását hogyan tudnám változtatni? csak mert borzalmasan hangos és szeretném halkabbra venni de a hang beállításoknál egyáltalán nincs ilyen opció!
köszz -
jataxxz
csendes tag
-
jataxxz
csendes tag
privát üzire se válaszol a készítő :S:/
-
jataxxz
csendes tag
a 3-as kernel milyen újításokat tartalmaz, ha szabad megtudni?
-
jataxxz
csendes tag
Senki se tud/akar segíteni az én vágyamon ?
-
jataxxz
csendes tag
válasz
Lajbymester #314 üzenetére
Hát azért köszi
nemis hallottam még erről az odex,deodex témával!
Hátha valaki tud majd valami okosat kitalálni mert nagyon szeretném én ezt -
jataxxz
csendes tag
Valaki segítsen kérem!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386744
ien átlátszó statusbar féleséget szeretnék, találtam állítólag x10 mini pro-ra meg x8stb de azoktól mindíg beált a teló betöltéskor és csak ujrateló oldotta meg... uot kitchen-t is próbáltam beállítani a trans status részt de az meg nemcsinált semmi változást.
VALAKI kérem csinálja meg nekem legyen szíves!
köszönöm -
jataxxz
csendes tag
A status bar hátterét meg lehet csinálni úgy hogy átlátszó legyen?
És ha igen akkor hogy?segítene valaki?
Nemkell teljesen átlátszó csak félig vagy kb -
jataxxz
csendes tag
x10 mini pro-n nekem működik a led villogás, nem tudom ti hogy vagytok ezzel!
-
jataxxz
csendes tag
Fú a videó felvételnél észre vettem hogy borzalmas a fény viszony váltakozás érzékelése kb nem is érzékeli hogy sötétből átmegyek világosba hanem csak vakító fény és kész, kipróbáltam gyári kamera app-al az szépen érzékeli a fényt, viszont az össze omlik szegényke erre van valami okosság?
-
jataxxz
csendes tag
A hálózat választás automatikus átváltása manuálisra na ez kb egyik rom-ba se volt amit eddig próbáltam ez valami gyökeres nagy bug lenne ?
valaki dob erre valami okosat ? -
jataxxz
csendes tag
válasz
DuDieHUN #216 üzenetére
Most nekem már jó a fizikai bill világítás ez már fix
viszont olyanom van most hogy eddig 2x csinált iet
szóval hogy felraktam töltőre a telefont este levettem mert feltöltött aztán másnap reggel kapcsolnám be a telómat és lol világít a piros led hogy lemerült
A másik az a hálózat választás automatikus átváltása manuálisra na ez kb egyik rom-ba se volt amit eddig próbáltam ez valami gyökeres nagy bug lenne ?
hát kb ennyiSzeva!
Talán picit tudok segíteni
A fizikai világításra már én is kértem okosságot,meg is kaptam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034585 ezt az appot tedd fel és kapcsold be.
Saját tapasztalatnekem azért nem működött mert a task killer-em állandóan legyilkolta szóval betettem védett listára most már rendesen működik annyi negatívum az app-al hogy nem a teló bekapcsolásával indul hanem mindig be kell kapcsolgatni az app-ot ha restart-oltad a telót!)
A kiégés az meg csak annyi hogy vagy túl közelit akarsz fényképezni és nem tudja be fókuszálni vagy nem fókuszálsz normálisan és akkor van ez a kiégés probléma!x10 mini pro tulaj!
-
jataxxz
csendes tag
valami kiszivárgás nincsen a következő verzió megjelenésének a dátumáról ?
ha egyáltalán lesz persze... -
jataxxz
csendes tag
Nekem minden jó csak a billentyű világítás vacakol....(x10 mini pro)
Erre valami megoldás kééne!
Shegííítshéég -
jataxxz
csendes tag
fizikai billentyű vacakolására valami ötlet?(kitöröltem amit kellett)
-
jataxxz
csendes tag
Hát úgy tűnik hogy meg oldódott a wifi problémám eddig 1x se dobta le a wifit!
köszi ez megoldódott örülök
Most akkor már csak ez a fizikai billentyű világítása a gondom
a már említett néha működik néha meg nem nagyon random ,este akarok írni ok világít meg minden elrakom telót utána venném elő később akarok írni és nem világít.. viszont erre semmi ötletem nincs hogy miért csinálja ezt semmit nem használok ami zavarná.
Ha ezt sikerülne még megoldani akkor igen patent kis rom lenne -
-
jataxxz
csendes tag
válasz
porkey.g #154 üzenetére
Azt értem hogy pl: felnézek youtube-ra és elkezdek nézni 1 vidit és tökjó megy meg minden és 1x csak fogja magát és megszakad a jel és elis tünik a wifi az értesítési sávból asztán magátol visszajön 1-5másodperc mulva és folytathatom a lejátszást... vagy amikor skype-on telefonálok és magátol megszakad a kapcsolat mert lekapcsol a wifi.....(még1x mondom a wifi dobozommal nincs semmi gond mert gyári 2.1-el suhant minden,de szinte minden főzött rommal ez volt a problémám eddig :S
-
jataxxz
csendes tag
ezt már a leg elején megtettem... ha nemtöröltem volna ki még ennyi világítás se lenne rajta
a probléma még mindíg állnéha világít néha nem
-
jataxxz
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni! x10 mini pro tulaj!
Szóval fent van a rom meg a kernel is minden okés kivéve:
-Nekem van 1 olyan különleges gondom ami az eddigi összes főzött rom-ok tesztelése alatt fent állt még pedig a wifi jel random lekapcsolódása és vissza kapcsolódása (megjegyzem gyári 2.1es rom-al stabil a wifi szóval nem a wifi router-emmel van a gond,néztem szomszéd wifi-je se esik bele az enyémbe szóval azse valami ötlet esetleg rá?nagyon zavaró!(gondoltam már arra is hogy keresek 1 gyári 2.1es rom-ot és a wifi mappát a system-böl vagy a tiwlan.ini-jét átmásolom az enyémbe hátha valami beállítás gond van bár ez nemtudom mennyire okozna instabilitást a készülékemben)
-A másik problémám az az hogy a fizikai billentyű világítása az valami iszonyat makacs nappal szét tolom a telót megnézzen világít-e (rárakom az újjam a szenzorra) és világít ,északa amikor akarok írni 1 sms-t széttolom ,nem világít ilyenkor ha az automata világítás opciót be/ki nyomom akkor utána világít 1 alkalomra asztán megint nem... ezt nem lehetne orvosolni ? vagy csak nekem vannak ilyen kényes problémáim? illetve mikor várható a következő frissítés erre a rom-ra?
Előre is köszi a segítséget!(a wifi problémára nagyon várom az ötleteket)
Jtx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged