- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Szó nincs arról, hogy csak egy 100 ezer forintos készülék a tuti.
Csak azért hiába olcsó egy telefon, van egy szint, amit illik elérnie bizonyos dolgokban. Például az nagyon klassz, hogy 200 (kétszás) home screent lehet rajta csinálni, csak épp a kijelző érzékenysége nem épp jó (rezisztívek között), meg mondjuk utcán semmit nem látni belőle. És akkor még nem beszéltem arról, hogy lassú, akadozik, a hangminőség pedig pocsék, mind zenében, mind beszélgetésben. Egyébként külsőre semmi baj vele, meg Android, meg GPS, meg WiFi és a többi, de azért vannak "lyukak", amiket nem kellett volna feláldozni az olcsóság határán.
-
Tristis
őstag
Nagyon szépen köszönöm a képeket! Megbizonyosodtam róla, hogy kellő átméretezéssel ezek a képek számomra tökéletesen megfelelőek.
Ezért is utálom a tesztereket, mert jó dolgukba nem tudják, hogy mit csináljanak és nem tudnak kézzelfogható tapasztalatokat átadni (akkor meg minek vannak?? persze ingyen.... nem nézem a ló fogát). Ezek a képek viszont (főként a sátras) tökéletesen bebizonyítják, hogy számomra megfelelő gép lesz ez a kicsike. Persze fukar egyetemista révén még egy 10-est eshetne az ára... de persze nem fog valószínűleg a közeljövőben.
Még egyszer:
-
Tristis
őstag
Nagyon szépen köszönöm az elemzést. Amit akartam megtudtam, azóta már én is megnézegettem magamnak, ez még el is férne a zsebemben...
Az általa készített fotók minőségéről tudnál még mondani pár szót? Vaku képesség, mennyire van elmosódva stb. Ha készítenél párat és feltennéd a linket azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest