- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Szó nincs arról, hogy csak egy 100 ezer forintos készülék a tuti.
Csak azért hiába olcsó egy telefon, van egy szint, amit illik elérnie bizonyos dolgokban. Például az nagyon klassz, hogy 200 (kétszás) home screent lehet rajta csinálni, csak épp a kijelző érzékenysége nem épp jó (rezisztívek között), meg mondjuk utcán semmit nem látni belőle. És akkor még nem beszéltem arról, hogy lassú, akadozik, a hangminőség pedig pocsék, mind zenében, mind beszélgetésben. Egyébként külsőre semmi baj vele, meg Android, meg GPS, meg WiFi és a többi, de azért vannak "lyukak", amiket nem kellett volna feláldozni az olcsóság határán.
-
Tristis
őstag
Nagyon szépen köszönöm a képeket! Megbizonyosodtam róla, hogy kellő átméretezéssel ezek a képek számomra tökéletesen megfelelőek.
Ezért is utálom a tesztereket, mert jó dolgukba nem tudják, hogy mit csináljanak és nem tudnak kézzelfogható tapasztalatokat átadni (akkor meg minek vannak?? persze ingyen.... nem nézem a ló fogát). Ezek a képek viszont (főként a sátras) tökéletesen bebizonyítják, hogy számomra megfelelő gép lesz ez a kicsike. Persze fukar egyetemista révén még egy 10-est eshetne az ára... de persze nem fog valószínűleg a közeljövőben.
Még egyszer:
-
Tristis
őstag
Nagyon szépen köszönöm az elemzést. Amit akartam megtudtam, azóta már én is megnézegettem magamnak, ez még el is férne a zsebemben...
Az általa készített fotók minőségéről tudnál még mondani pár szót? Vaku képesség, mennyire van elmosódva stb. Ha készítenél párat és feltennéd a linket azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS
- Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE (esim)
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest