- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Nekem nem akadozik. (200 home screen mellet viszont lehet, hogy igen)
képernyő érzékenység valóban kb. ott van, mint a 90-es évek végén készült PDA-knak, de engem nem zavar. Az viszont jobban, hogy külső behatások már elég hamar meglátszanak rajta.
Utcán fel kell tolni a fényerőt, vannak erre gyári widgetek is.
Zenelejátszási hangminőségre van egy trükk, mivel szerintem valami bugos a lejátszóban.
Elindítod a lejátszást majd pár másodperc után kihúzod a fülest a csatlakozóból, eközben a lejátszás leáll automatikusan, utána vissza dugod, majd elindítod a lejátszást és láss csodát...illetve halld.(ez valami android 2.1 bug lesz sztem)
Beszélgetési hangminősége szerintem teljesen jó, használtam SIP klienssel és skype-képes kliensen is indítottam hanghívást. -
SsPL711
őstag
Persze, mert nem egy 100 ezer forintos készülék és akkor már csak gagyi lehet?
A külseje nem túl megnyerő képet mutat.
De, bekapcsolás után válik csak igazán izgalmassá.Nekem semmi gondom vele, eddig ezt a készüléket szeretem a legjobban.
Pedig volt már sok okos és kevésbé okos telefonom, PDA-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 PRO CUH-7216B+2db kontroller
- HP Victus 16 garanciás gamer laptop
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest