- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Nagyon szépen köszönöm a képeket! Megbizonyosodtam róla, hogy kellő átméretezéssel ezek a képek számomra tökéletesen megfelelőek.
Ezért is utálom a tesztereket, mert jó dolgukba nem tudják, hogy mit csináljanak és nem tudnak kézzelfogható tapasztalatokat átadni (akkor meg minek vannak?? persze ingyen.... nem nézem a ló fogát). Ezek a képek viszont (főként a sátras) tökéletesen bebizonyítják, hogy számomra megfelelő gép lesz ez a kicsike. Persze fukar egyetemista révén még egy 10-est eshetne az ára... de persze nem fog valószínűleg a közeljövőben.
Még egyszer:
-
Tristis
őstag
Nagyon szépen köszönöm az elemzést. Amit akartam megtudtam, azóta már én is megnézegettem magamnak, ez még el is férne a zsebemben...
Az általa készített fotók minőségéről tudnál még mondani pár szót? Vaku képesség, mennyire van elmosódva stb. Ha készítenél párat és feltennéd a linket azt nagyon megköszönném
-
Tristis
őstag
Mi ez a csend? Tapasztalat rezgéserősségről, beszédhangerőről, csengéserősségről, szoftveres problémákról, memóriakezelésről, GPS-ről (amikor bent voltam a T-nél, nem ismerte fel hol vagyok)??
Meséljetek fórumtársak!
-
Tristis
őstag
Tapasztaltabb fórumtársak véleményét kérdezném arról, hogy lehetséges-e, hogy esni fog a készülék ára (mondjuk olyan 20e Ft környékére előfizuval) és ha igen, ez mikorra valósulhat meg?
Szegény kis nokia 3110-esem döglődik és gondolkoztam, hogy veszek egy alap készüléket, ami már nagyjából jó, de az is 7e Ft előfizuval Nokiából, Sonyból meg nem találtam semmit (Samuból meg Lg-ből meg tapogatósak vannak, vagy olyanok, amelyek kevésbé szimpik.) Vagy veszek egy ilyet, vagy megvárom mit hoz ki a T a Sony alapkészüléknek (remélem nem ilyen műzenélős semmire se való műanyag szétcsúszós vackot.) Még a Sony Elm tetszene, de annál meg azért fényévekkel jobb egy ilyen készülék, mégha ez sem egy kis darab. Kis pengetelefon meg sajnos nincs olcsón, pedig sok embernek szüksége lenne olyanra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged