Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
No látod lehet ezt így is.
Arra gondolunk itt néhányan, hogy ha csak azt a programot engeded ki UAC megerősítés nélkül, akiről tudod, hogy mit csinál/nem kártékony az nem egyenlő azzal, mintha kikapcsolnád az UAC-ot. Értsd meg ez csak egy "script" ami elvégzi helyetted egyetlen egyszer minden egyes alkalommal a gépies Igen-re kattintgatást! Kérdezem én mivel jobb/biztonságosabb az, hogy ha a TC esetében minden egyes alkalommal rákattintok a Yes-re és úgy kap rendszergazdai jogokat vagy ezt elvégzi helyettem ez a script?
Így is úgy is szabad kezet kap a program nem? Azt meg mindenki had döntse el maga, hogy melyik programnak szeretne állandó rendszergazdai jogosultságot adni! Mellesleg én amióta az eszemet tudom nem emlékszem(mindig is be volt kapcsolva az UAC-om oprendszer szinten), hogy bármikor is nemet kellett volna nyomnom bármely programnál az UAC Igen/Nem kérdéspárosánál, az is igaz mindet én indítottam rendsz.g.-i jogokkal. Ha meg egyszer így indítom miért is nyomnék rá nemet? Nem értem az aggodalmad!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő