- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
No látod lehet ezt így is.
Arra gondolunk itt néhányan, hogy ha csak azt a programot engeded ki UAC megerősítés nélkül, akiről tudod, hogy mit csinál/nem kártékony az nem egyenlő azzal, mintha kikapcsolnád az UAC-ot. Értsd meg ez csak egy "script" ami elvégzi helyetted egyetlen egyszer minden egyes alkalommal a gépies Igen-re kattintgatást! Kérdezem én mivel jobb/biztonságosabb az, hogy ha a TC esetében minden egyes alkalommal rákattintok a Yes-re és úgy kap rendszergazdai jogokat vagy ezt elvégzi helyettem ez a script?
Így is úgy is szabad kezet kap a program nem? Azt meg mindenki had döntse el maga, hogy melyik programnak szeretne állandó rendszergazdai jogosultságot adni! Mellesleg én amióta az eszemet tudom nem emlékszem(mindig is be volt kapcsolva az UAC-om oprendszer szinten), hogy bármikor is nemet kellett volna nyomnom bármely programnál az UAC Igen/Nem kérdéspárosánál, az is igaz mindet én indítottam rendsz.g.-i jogokkal. Ha meg egyszer így indítom miért is nyomnék rá nemet? Nem értem az aggodalmad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- BestBuy topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest