- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
No látod lehet ezt így is.
Arra gondolunk itt néhányan, hogy ha csak azt a programot engeded ki UAC megerősítés nélkül, akiről tudod, hogy mit csinál/nem kártékony az nem egyenlő azzal, mintha kikapcsolnád az UAC-ot. Értsd meg ez csak egy "script" ami elvégzi helyetted egyetlen egyszer minden egyes alkalommal a gépies Igen-re kattintgatást! Kérdezem én mivel jobb/biztonságosabb az, hogy ha a TC esetében minden egyes alkalommal rákattintok a Yes-re és úgy kap rendszergazdai jogokat vagy ezt elvégzi helyettem ez a script?
Így is úgy is szabad kezet kap a program nem? Azt meg mindenki had döntse el maga, hogy melyik programnak szeretne állandó rendszergazdai jogosultságot adni! Mellesleg én amióta az eszemet tudom nem emlékszem(mindig is be volt kapcsolva az UAC-om oprendszer szinten), hogy bármikor is nemet kellett volna nyomnom bármely programnál az UAC Igen/Nem kérdéspárosánál, az is igaz mindet én indítottam rendsz.g.-i jogokkal. Ha meg egyszer így indítom miért is nyomnék rá nemet? Nem értem az aggodalmad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest