- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Igen, én is azt tanultam, amire te is utalsz, miszerint ha kitolod a használati időtartamot, akkor azzal természetesen kevésbé szennyezed a környezetet. Ebben mondjuk segít az is, hogy az MSI lap még mindig garanciális, valamint a KingMax RAM-ok szintén.
Viszont 2-3 év múlva ilyen CPU-ba biztos nem invesztál már bele sok ember, hiszen ez jelenleg 50K, fél év múlva már 30-ért bőven kapható, az meg egy elég ésszerű összeg egy 2.8-as 6 magosért 95W TDP-vel. Szerintem.
USB 3-nak még nem jött el...
-
MZsoltee
veterán
Garanciális memóriát kell venni, azokra adnak sok helyen 10 évet is amivel baj lehet ha behal az a proci mert arra szinte mindenhol csak 1 év jár, bár az nehezen hal meg! Az alaplap is hasonlóan nehéz dolog ha kihal, nem lesz egyszerű...
EarL 007: A 4magosítást sztem simán bele lehet venni és összelehet hasonlítani, ha már használt cuccok vásárlás belefér a képbe.
Ha meg csak az újaké akkor egyenesen öngyilkosság a 775, ha 4magról vagy szó!
Q8200 35k+
Q9300 40k+
Q9550 55k+ -
TomBoy1986
veterán
Én nem tudom te hogy vagy vele, de én speciell pénzből élek. És amennyiben úgy fogom megítélni, hogy szükség van 6 magra, de nincs pénzem éppenséggel további 50-60K-m arra, hogy alaplapot és RAM-ot cseréljek ahhoz, hogy csak ugyanott álljak mint most, akkor szerintem igenis jó dolog.
És bármily meglepő, annak ellenére hogy 20K-s CPU-m van azon kivételek közé tartozom, akik nem 1-2 videót konvertálnak éves szinten, s nem feltétlen hagyom ott a gépet addig, hogy meccset nézzek (mert pl. rühellem a focit...)
Amúgy az AutoGK 2.55 pl. 75%-ra terheli le a rendszeremet, ami pont arra jó, hogy mellette akár játszani is tudok úgy, hogy meg sem érzem ennek a munkáját.
Amúgy 2:
Nem vagyok paranoiás, csak a kákán is csomót jellegű dolgok bárkinek feltűnnek... -
HERR Z
veterán
hát nemtom, ottvan pl párom m2n sli deluxe lapja, 2007-ben gyártották
és menni fog benne a x6(sztem már megy, csak nem hivatalosan), szóval ha 1-2 év múlva el kapná a hév(vagy olyan munkája lenne) akkor azért nagyon jólesik hogy nem kell lapot ramot is cserélnem, hanem occsóért megússzuk......jah hogy bulldózer nem fog menni....szomorú de nem hat megannyival értelmesebb lett volna a dőlbetűs rész hogy legalább leírhatták volna hogy 775 már kihalt intel szemében 1156 nemsokára kihal, szal időtállóságból is (a teszteredmények mellett) amd-t kellene venni, aki most vesz mindent. logikusan akinek van egy 775-ös/am2-es gépe csak emiatt nem fog félkonfigot cserélni...
de mind1, az érzelmek döntenek a cikkíróknál is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest