- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
TomBoy1986 #159 üzenetére
Jaja, van benne valami. Anno engem is "elbolondított" a Phenom II X3 720 és tényleg sokat gyorsult tőle a képkonvertálás az X2 5000+-hoz képest, de bakker, 40 ezret fizettem érte, miközben fél évvel később már jóval olcsóbb volt.
-
madgie
titán
válasz
TomBoy1986 #153 üzenetére
Mondjuk 2-3 év múlva 10k lesz 4 giga DDR3, meg max 15k egy alap új akármilyen normálisabb alsókategóriás alaplap, cserében túrhatsz az apróban ronggyá hajtott használt DDR2-k után (kábé annyiért, amennyi a fentebb leírt ram+alaplap kombó), ha bedöglik a gépben a mostani. Egyből ott vagy, hogy nem spóroltál semmit, csak külön vettél ezer apró dolgot, hogy azért legyen mondjuk USB 3-ad, amit ugyanúgy a szemétbe dobhatsz.
Értem én, hogy környezettudatosabb dolog nem kidobálni és egyet is értek vele, csak sajnos amit nem gyártanak (vagy csak keveset belőle), az k*rvadrága lesz. Meg úgy általában, nem éppen zöld dolog az IT, akármennyire is menő most a "Green" szóval dobálózni, szó nincs róla
-
audi100td
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #143 üzenetére
"Nagyon idegesítő, hogy megint le kell írni, de tényleg 25x is, ha nem lehet már semmit mérési eredmények alapján felhozni az AMD ellen, akkor jön a szubjektív vélemény... na ez a LOL
"
Egyetértek, sajnos így van...
-
madgie
titán
válasz
TomBoy1986 #143 üzenetére
Ja, mert akinek szüksége van a hat magra ténylegesen (videót renderel heti 40 órában, mittomén), az pont a régi DDR2-es deszkába fogja belepasszírozni a Thuban-t
Tudom, jó dolog ez a visszafelé kompatibilitás, de a kifakadásodat megfordítva azt is leírhatnánk, hogy ha már semmit nem lehet felhozni az AMD mellett, akkor jön a kompatibilitás-mizéria (meg a magfeloldásos móka, amire a júzerek 90%-nak semmi szüksége nincs, csak e-pénisz).
És nem, nincs intelem, jó pár éve nem is volt, talán valami 900-as cerka volt utoljára intel nálam, azóta három AMD procim volt már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged