- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Én nem tudom te hogy vagy vele, de én speciell pénzből élek. És amennyiben úgy fogom megítélni, hogy szükség van 6 magra, de nincs pénzem éppenséggel további 50-60K-m arra, hogy alaplapot és RAM-ot cseréljek ahhoz, hogy csak ugyanott álljak mint most, akkor szerintem igenis jó dolog.
És bármily meglepő, annak ellenére hogy 20K-s CPU-m van azon kivételek közé tartozom, akik nem 1-2 videót konvertálnak éves szinten, s nem feltétlen hagyom ott a gépet addig, hogy meccset nézzek (mert pl. rühellem a focit...)
Amúgy az AutoGK 2.55 pl. 75%-ra terheli le a rendszeremet, ami pont arra jó, hogy mellette akár játszani is tudok úgy, hogy meg sem érzem ennek a munkáját.
Amúgy 2:
Nem vagyok paranoiás, csak a kákán is csomót jellegű dolgok bárkinek feltűnnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest