Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomBoy1986

veterán

válasz madgie #157 üzenetére

Igen, én is azt tanultam, amire te is utalsz, miszerint ha kitolod a használati időtartamot, akkor azzal természetesen kevésbé szennyezed a környezetet. Ebben mondjuk segít az is, hogy az MSI lap még mindig garanciális, valamint a KingMax RAM-ok szintén.

Viszont 2-3 év múlva ilyen CPU-ba biztos nem invesztál már bele sok ember, hiszen ez jelenleg 50K, fél év múlva már 30-ért bőven kapható, az meg egy elég ésszerű összeg egy 2.8-as 6 magosért 95W TDP-vel. Szerintem.

USB 3-nak még nem jött el... :)

• TomBoy1986

veterán

válasz madgie #149 üzenetére

Én nem tudom te hogy vagy vele, de én speciell pénzből élek. És amennyiben úgy fogom megítélni, hogy szükség van 6 magra, de nincs pénzem éppenséggel további 50-60K-m arra, hogy alaplapot és RAM-ot cseréljek ahhoz, hogy csak ugyanott álljak mint most, akkor szerintem igenis jó dolog.

És bármily meglepő, annak ellenére hogy 20K-s CPU-m van azon kivételek közé tartozom, akik nem 1-2 videót konvertálnak éves szinten, s nem feltétlen hagyom ott a gépet addig, hogy meccset nézzek (mert pl. rühellem a focit...)

Amúgy az AutoGK 2.55 pl. 75%-ra terheli le a rendszeremet, ami pont arra jó, hogy mellette akár játszani is tudok úgy, hogy meg sem érzem ennek a munkáját.

Amúgy 2:
    Nem vagyok paranoiás, csak a kákán is csomót jellegű dolgok bárkinek feltűnnek...

• TomBoy1986

veterán

válasz #98593280 #93 üzenetére

Én is ezzel a véleménnyel értek egyet és mint látható, ennek a vonalán is fejlesztem a gépemet. A lapomat 2008 februárjában 20000Ft-ért vásároltam és még ma is belemegy a legújabb 6 magos Phenom II X6. Gondolom le se kell írnom, hogy hogyan dughatok bele hatmagos intel CPU-t egy hasonló korú intel lapba :DDD

Az meg, hogy 20-30 W-tal kevesebbet eszik az E6600-as konfig. Hát finoman szóval sem érdekel... Javaslom, hogy cserélje inkább le a 60W-os izzóját, akit ez mozgat ennyire...

Nekem is alapfeszültségen 3.25GHz-en megy a 620-as, ehhez meg aztán egyetem kell, hogy be lehessen állítani... EC=250 ; DDR RAM sebesség meg 800 helyett 667. És mindezt egy közel három éves lappal, SB600-as déli híddal.

"Ezzel szemben az Intel fél éve váltja a foglalatokat, ticktock... LOL. Szóval azt gondolom fejleszthetőségben, szabadságban, árban az AMD verhetetlen. A szubjektív része a cikkednek meg ez ellen szól, arról szól, hogy ne vegyetek AMD-t, mert ne..."

Nagyon idegesítő, hogy megint le kell írni, de tényleg 25x is, ha nem lehet már semmit mérési eredmények alapján felhozni az AMD ellen, akkor jön a szubjektív vélemény... na ez a LOL :D

Új hozzászólás Aktív témák