- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Igen, én is azt tanultam, amire te is utalsz, miszerint ha kitolod a használati időtartamot, akkor azzal természetesen kevésbé szennyezed a környezetet. Ebben mondjuk segít az is, hogy az MSI lap még mindig garanciális, valamint a KingMax RAM-ok szintén.
Viszont 2-3 év múlva ilyen CPU-ba biztos nem invesztál már bele sok ember, hiszen ez jelenleg 50K, fél év múlva már 30-ért bőven kapható, az meg egy elég ésszerű összeg egy 2.8-as 6 magosért 95W TDP-vel. Szerintem.
USB 3-nak még nem jött el...
-
TomBoy1986
veterán
Én nem tudom te hogy vagy vele, de én speciell pénzből élek. És amennyiben úgy fogom megítélni, hogy szükség van 6 magra, de nincs pénzem éppenséggel további 50-60K-m arra, hogy alaplapot és RAM-ot cseréljek ahhoz, hogy csak ugyanott álljak mint most, akkor szerintem igenis jó dolog.
És bármily meglepő, annak ellenére hogy 20K-s CPU-m van azon kivételek közé tartozom, akik nem 1-2 videót konvertálnak éves szinten, s nem feltétlen hagyom ott a gépet addig, hogy meccset nézzek (mert pl. rühellem a focit...)
Amúgy az AutoGK 2.55 pl. 75%-ra terheli le a rendszeremet, ami pont arra jó, hogy mellette akár játszani is tudok úgy, hogy meg sem érzem ennek a munkáját.
Amúgy 2:
Nem vagyok paranoiás, csak a kákán is csomót jellegű dolgok bárkinek feltűnnek... -
TomBoy1986
veterán
válasz
#98593280 #93 üzenetére
Én is ezzel a véleménnyel értek egyet és mint látható, ennek a vonalán is fejlesztem a gépemet. A lapomat 2008 februárjában 20000Ft-ért vásároltam és még ma is belemegy a legújabb 6 magos Phenom II X6. Gondolom le se kell írnom, hogy hogyan dughatok bele hatmagos intel CPU-t egy hasonló korú intel lapba
Az meg, hogy 20-30 W-tal kevesebbet eszik az E6600-as konfig. Hát finoman szóval sem érdekel... Javaslom, hogy cserélje inkább le a 60W-os izzóját, akit ez mozgat ennyire...
Nekem is alapfeszültségen 3.25GHz-en megy a 620-as, ehhez meg aztán egyetem kell, hogy be lehessen állítani... EC=250 ; DDR RAM sebesség meg 800 helyett 667. És mindezt egy közel három éves lappal, SB600-as déli híddal.
"Ezzel szemben az Intel fél éve váltja a foglalatokat, ticktock... LOL. Szóval azt gondolom fejleszthetőségben, szabadságban, árban az AMD verhetetlen. A szubjektív része a cikkednek meg ez ellen szól, arról szól, hogy ne vegyetek AMD-t, mert ne..."
Nagyon idegesítő, hogy megint le kell írni, de tényleg 25x is, ha nem lehet már semmit mérési eredmények alapján felhozni az AMD ellen, akkor jön a szubjektív vélemény... na ez a LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged