- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Köszönöm szépen, erre(is) voltam kíváncsi, feljebb sehol sem látom...
Az elméletemről annyit, hogy soha nem állítottam mást, csak 2 dolgot:
- lehetséges
- elméletEzt nem cáfoltad.
Másrészt még mindíg kíváncsi lennék arra, átlag 100db(de ha akarod, legyen 1000db) X2 555-ből hány darabot lehet bármilyen szinten és hányat teljesen feloldani?
Kíváncsi lennék továbbá, hogy az általad eddig eladott pretested feloldott CPU-k felhasználói közül hány érzékel a feloldott magokból eredő hibát?
Ez utóbbit sajna elég nehéz megfogni, mert Windows alatt tökéletes HW esetén is vannak fagyások, kilépkedés SW bug miatt, az ember nem feltétlenül veszi észre, ha a heti 5 hibából 2 megelőzhető lenne magfeloldás nélkül... persze nem is biztos, hogy érdekliAzt pedig készséggel elhiszem, hogy a te mintád reprezentatívabb, hiszen én, mint mondtam alapból kerülöm a tuningot, és nincs pénzem úgy procit venni, hogy hátha... igyekszek olyan procit venni, ami biztosan tudja azt a teljesítményt, amire szükségem van, és csak akkor nézem meg, húzható-e, ha cserén gondolkozok, mert több kraft kell.
-
adamka16
őstag
bizony, aki annyi spúr mint pl én (
) az csakis skót procit vesz, nem mást. egy kis tuning és ott van egy ph II 940 X4 szint, amit mindegyik tud egy ócskább lapban is. ha a proci és a lap is benn van a buliban akkor 3,3-3,4 is elérhető, itt PH-n is van olyan aki 3,4 felett használja stabilan! az meg ugye a 965 szintje már ami ugye súrolja a 40 Ft-ot.
-
Kansas
addikt
Ok, mondjuk én ritkán fejlesztek egyszerre procit és VGA-t, a kettő közt általában el szokott telni egy év is... általában egyszerre egy részegységet cserélek, kivéve foglalatváltásnál.
Nekem sincs ezresből a kerítés, de a szerencsejáték sem volt soha kenyerem.
Kinek mi jön be, ugyebár...
Azért néha én is elcsábulok:
Az előző procim 7750BE volt ugyanebben a lapban, az például, hiába volt BE, már a 3GHz-t sem vitte hosszútávon stabilan, fagytak, kilépkedtek a progijaim, játékaim(boltiak is, mielőtt a warezra fognád), mihelyt visszavettem alapra, semmi gond nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest