Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Nem rossz, nem rossz, bár néhány megállapítással nem értek egyet.
Pl. nem biztos, hogy az Intel csinálja a jövedelmezőbb bizniszt. Azért ezzel a magletiltós módszerrel az AMD a selejtjeit szinte 0-ra redukálja. Csak a full selejtes dolgokat kell kidobálnia, amiben semmi sem működik. És a tömegtermelés idejében nagyon fontos (ha nem a legfonosabb) pénzügyi tényező a jó selejtarány.Amúgy mostanában én is ezen gondolkodtam, amit a dőlt betűs részben olvasni lehetett, úgyhogy úgy döntöttem, utánajárok egy kicsit. Ennek nemsokára lesz is eredménye egy kis logout-os írás formájában.
A cikk végéhez még annyit tennék hozzá, hogy ha már mindennapi felhasználás, akkor egy még olcsóbb Athlon II x2 is bőven elég, ami azért jóval olcsóbb, mint a fentebb taglalt e6600-as. Tudom, mert volt e5200-es is és Athlon II x2-esem is. Ez utóbbi vásárlása után azért érezhetően pörgősebb lett minden. Nem jelentősen, de érezhetően.
A Phenom II x2 555-öst meg nem értem, hogy hogy jön ide a maga alsóhangon is 25.000 Ft-os árcédulájával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest