- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Jaja, ezt mondjuk én is tapasztaltam már. Viszont ha a vga is izzad, akkor nagobb lesz néhány lapnál a Vdrop és nálam már volt rá példa, hogy emiatt lett instabil a proci, holott minden proci és memórianyüstölő programmal stabil volt. Én ezért szoktam így tesztelni. Arról nem beszélve, hogy így a tesztelés is élvezetesebb. Volt, hogy 2 órát nyomtam úgy a játékot, hogy észre se vettem az idő múlását, pedig csak egy kis teszt akart lenni, hogy stabil-e a cucc. Hiába no, amikor a város összes rendőre engem üldöz, az mindig jó mulatság.
-
echterion
nagyúr
JAja, ezt mondjuk én is tapasztaltam már. Viszont ha a vga is izzad, akkor nagobb lesz néhány lapnál a Vdrop és nálam már volt rá példa, hogy emiatt lett instabil a proci, holott minden proci és memórianyüstölő programmal stabil volt. Én ezért szoktam így tesztelni. Arról nem beszélve, hogy így a tesztelés is élvezetesebb. Volt, hogy 2 órát nyomtam úgy a játékot, hogy észre se vettem az idő múlását, pedig csak egy kis teszt akart lenni, hogy stabil-e a cucc. Hiába no, amikor a város összes rendőre engem üldöz, az mindig jó mulatság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest