- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Jaja, ezt mondjuk én is tapasztaltam már. Viszont ha a vga is izzad, akkor nagobb lesz néhány lapnál a Vdrop és nálam már volt rá példa, hogy emiatt lett instabil a proci, holott minden proci és memórianyüstölő programmal stabil volt. Én ezért szoktam így tesztelni. Arról nem beszélve, hogy így a tesztelés is élvezetesebb. Volt, hogy 2 órát nyomtam úgy a játékot, hogy észre se vettem az idő múlását, pedig csak egy kis teszt akart lenni, hogy stabil-e a cucc. Hiába no, amikor a város összes rendőre engem üldöz, az mindig jó mulatság.
-
echterion
nagyúr
JAja, ezt mondjuk én is tapasztaltam már. Viszont ha a vga is izzad, akkor nagobb lesz néhány lapnál a Vdrop és nálam már volt rá példa, hogy emiatt lett instabil a proci, holott minden proci és memórianyüstölő programmal stabil volt. Én ezért szoktam így tesztelni. Arról nem beszélve, hogy így a tesztelés is élvezetesebb. Volt, hogy 2 órát nyomtam úgy a játékot, hogy észre se vettem az idő múlását, pedig csak egy kis teszt akart lenni, hogy stabil-e a cucc. Hiába no, amikor a város összes rendőre engem üldöz, az mindig jó mulatság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest