Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Jaja, ezt mondjuk én is tapasztaltam már. Viszont ha a vga is izzad, akkor nagobb lesz néhány lapnál a Vdrop és nálam már volt rá példa, hogy emiatt lett instabil a proci, holott minden proci és memórianyüstölő programmal stabil volt. Én ezért szoktam így tesztelni. Arról nem beszélve, hogy így a tesztelés is élvezetesebb. Volt, hogy 2 órát nyomtam úgy a játékot, hogy észre se vettem az idő múlását, pedig csak egy kis teszt akart lenni, hogy stabil-e a cucc. Hiába no, amikor a város összes rendőre engem üldöz, az mindig jó mulatság.

-
echterion
nagyúr
JAja, ezt mondjuk én is tapasztaltam már. Viszont ha a vga is izzad, akkor nagobb lesz néhány lapnál a Vdrop és nálam már volt rá példa, hogy emiatt lett instabil a proci, holott minden proci és memórianyüstölő programmal stabil volt. Én ezért szoktam így tesztelni. Arról nem beszélve, hogy így a tesztelés is élvezetesebb. Volt, hogy 2 órát nyomtam úgy a játékot, hogy észre se vettem az idő múlását, pedig csak egy kis teszt akart lenni, hogy stabil-e a cucc. Hiába no, amikor a város összes rendőre engem üldöz, az mindig jó mulatság.

Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...de minden másra igen