- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
#38075904 #775 üzenetére
Tévedsz,nem múltak el ezek a xeonos idők
Nagyon sokan használjuk a mai napig.Persze az új procik,agyonverik,de sokan vígan elvagyunk vele az új játékokban is.Nem kell mindenkinek 60+ fps.Mondom ezt úgy ,hogy a g4560- am a másik gépben 2 mag 4 szállal jobb,mint a régi 4 magos xeonom.Sajnálatos,hogy itt sosem az igényeket nézik,hogy adott proci vga valakinek elég e.Nem mindenki hardcore gamer.Persze ha valakinek van rá igénye/pénze az nyugodtan vegyen i5/i7,ryzen procit,nem bánja meg
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
wwenigma #293 üzenetére
Neagódj sokan azt sem értik,hogy a kis budget g4560+Rx 460 4 gb-al mennyire jól ellehet játszani,és nem,nem full lowban,hanem közepes magas beállításokkal az új játékokban is normális 30-40-60 fps-ekkel,lag meg akadás meg stb nélkűl.Há ez van,nem vagyunk egyformák,valakinek csak very high tól indúl a móka 4 k ban
(hozzáteszem,nem vagyok irigy,ha nyernék a lottón lehet én is komoly vasat vásárolnák)
-
Pécsi gyerek
addikt
Látom kiborúlt a bili.Amúgy saját tapasztalat,hogy ezek a tesztek sosem adják vissza a valóságban lezajló folyamatokat.Elmondom én mi a valóság.Egy átlag magyar fogja felrakja a win7,8,8.1,win10 rendszert(ami valószínűleg nagy %- ban nem eredeti).Ha van valamennyi esze,(álltalában nincs)felrakja az összes drivert.Utána a kis programjait.A következőkben felrakja a játékait(amik lehet hogy nem eredetiek,és ezért nem kapnak frissitést,javításokat)Szóval sosem egy a LEGJOBB HELYZET fog előállni amit kilehetne hozni a rendszerből,programból.De teszem azt minden eredeti(win/játékok)és a driverek is kb naprakészek,de akkor sem biztos,hogy a lehető legjobb állt össze mert csak kb a legfrissebb/leggyorsabb driverek stb van fenn.Egy szó mint száz...én jobban hiszek egy átlag user átlag gépének leírt megosztott tapasztalatainak,mint egy tesztnek egy akármilyen oldalon ahol a labor körűlmények(vagy ahoz minnél jobban hasonlító) melletti mérések sokszor egész mást mutatnak,mint a való élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged