Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsendesMark

aktív tag

válasz HERR Z #165 üzenetére

csávóként bevallani, azt ami eddig is ilyen volt. Valahol az utóbbit hívják korrektségnek

Természetesen az őszinte válasz a jobbik megoldás, de ha tuggyák hogy hibás, akkor miért nem halasztották el a megjelenést? (persze, mert így biztos dől a lé)

Persze, jön a hardveres peccs, de az ilyen híreket megjegyzik az emberek (átlag laikusok is), és sokan az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt, kifejezetten intel procival kérik a gépüket. Még mindig visszahallani néhány embertől a K7esek melegedős, hűtőt rosszul felszerelő és leégős szotirikat... ami persze már szánalom, de sajna ez a rideg valóság.
    Akármit tesz az AMD, ezek az esetek rossz fényben tüntetik fel őket.

Személy szerint ha PhenomII vásárlása mellett döntenék, szerintem DDR2 mellett maradnék, hiszen azzal is lehet még egy darabig döngetni, meg most a DDR3mas ramok ára is sajna felfele kúszik (a DDR2es ram meg már ugye meg van)

• CsendesMark

aktív tag

válasz RexpecT #162 üzenetére

hol írtam hogy az AMD=TESCO?
    jah, ezt vetted le a szövegemből... ...AMD fanboy, akink fáj ha leszólják a kedvenc márkáját, pedig én nem tartozom egyik valláshoz sem
    ... nem véletlen hogy procit nem gyárt minden szar kínai cég, az ok egyszerű: a legmagasabb technológiai szinvonalt követeli meg, ami azt jelenti hogy a jól megtervezett proci nem romlik el (1000 hibás behozott gépből ha 1 procihibás akkor az már durva)
    szerintem pl az amd csipszetek a legjobbak jelenleg
    Tescos gép alatt inkább a proci körítésére célzok, és inkább kiajánlom az igényesebb és drágább kivitelű alaplapot, vidkarit, stbstb

Ne engem támadj, nem vagyok troll :DD

X3? miért vennék selejt 4magost? :DDD
    ON: amúgy nemtudok olyan esetről ahol a csúcskategóriás cuccok valaha is a legjobb ár/teljesítmény verseben dobogós helyet szereztek volna ;]
    márpedig te most a csúccsal méred össze a középkategóriás X3mast (persze hogy az X3mas nyer), pedig te is biztos jól ismered az ár / teljesítmény grafikont (ami a mainstream termékeket elhagyva hirtelen hipertérugrást eredményez az árakban, +50% árért + 5% sebesség kb)

• CsendesMark

aktív tag

válasz RexpecT #156 üzenetére

akkor mérd össze a 920assal ;)

mellesleg én is ITben utazom és ha már kiajánlok egy gépet a nevemmel, csak jól működő gépet adok el, vagyis ha valaki TESCOs gépet akar, azt elhajtom a TESCOba, szopjon ott, és ne engem zavarjon a kukás gépével ;)

Új hozzászólás Aktív témák