- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendesMark
aktív tag
csávóként bevallani, azt ami eddig is ilyen volt. Valahol az utóbbit hívják korrektségnek
Természetesen az őszinte válasz a jobbik megoldás, de ha tuggyák hogy hibás, akkor miért nem halasztották el a megjelenést? (persze, mert így biztos dől a lé)
Persze, jön a hardveres peccs, de az ilyen híreket megjegyzik az emberek (átlag laikusok is), és sokan az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt, kifejezetten intel procival kérik a gépüket. Még mindig visszahallani néhány embertől a K7esek melegedős, hűtőt rosszul felszerelő és leégős szotirikat... ami persze már szánalom, de sajna ez a rideg valóság.
Akármit tesz az AMD, ezek az esetek rossz fényben tüntetik fel őket.Személy szerint ha PhenomII vásárlása mellett döntenék, szerintem DDR2 mellett maradnék, hiszen azzal is lehet még egy darabig döngetni, meg most a DDR3mas ramok ára is sajna felfele kúszik (a DDR2es ram meg már ugye meg van)
-
CsendesMark
aktív tag
hol írtam hogy az AMD=TESCO?
jah, ezt vetted le a szövegemből... ...AMD fanboy, akink fáj ha leszólják a kedvenc márkáját, pedig én nem tartozom egyik valláshoz sem
... nem véletlen hogy procit nem gyárt minden szar kínai cég, az ok egyszerű: a legmagasabb technológiai szinvonalt követeli meg, ami azt jelenti hogy a jól megtervezett proci nem romlik el (1000 hibás behozott gépből ha 1 procihibás akkor az már durva)
szerintem pl az amd csipszetek a legjobbak jelenleg
Tescos gép alatt inkább a proci körítésére célzok, és inkább kiajánlom az igényesebb és drágább kivitelű alaplapot, vidkarit, stbstbNe engem támadj, nem vagyok troll
X3? miért vennék selejt 4magost?
ON: amúgy nemtudok olyan esetről ahol a csúcskategóriás cuccok valaha is a legjobb ár/teljesítmény verseben dobogós helyet szereztek volna
márpedig te most a csúccsal méred össze a középkategóriás X3mast (persze hogy az X3mas nyer), pedig te is biztos jól ismered az ár / teljesítmény grafikont (ami a mainstream termékeket elhagyva hirtelen hipertérugrást eredményez az árakban, +50% árért + 5% sebesség kb) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged