- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsendesMark
aktív tag
hol írtam hogy az AMD=TESCO?
jah, ezt vetted le a szövegemből... ...AMD fanboy, akink fáj ha leszólják a kedvenc márkáját, pedig én nem tartozom egyik valláshoz sem
... nem véletlen hogy procit nem gyárt minden szar kínai cég, az ok egyszerű: a legmagasabb technológiai szinvonalt követeli meg, ami azt jelenti hogy a jól megtervezett proci nem romlik el (1000 hibás behozott gépből ha 1 procihibás akkor az már durva)
szerintem pl az amd csipszetek a legjobbak jelenleg
Tescos gép alatt inkább a proci körítésére célzok, és inkább kiajánlom az igényesebb és drágább kivitelű alaplapot, vidkarit, stbstbNe engem támadj, nem vagyok troll
X3? miért vennék selejt 4magost?
ON: amúgy nemtudok olyan esetről ahol a csúcskategóriás cuccok valaha is a legjobb ár/teljesítmény verseben dobogós helyet szereztek volna
márpedig te most a csúccsal méred össze a középkategóriás X3mast (persze hogy az X3mas nyer), pedig te is biztos jól ismered az ár / teljesítmény grafikont (ami a mainstream termékeket elhagyva hirtelen hipertérugrást eredményez az árakban, +50% árért + 5% sebesség kb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Apple asztali gépek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest