- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple Watch
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Win egyik nagy előnye számomra, nevezzük könnyű használatnak! Azért töltöttem le a progit hogy telepítsem, akkor op. rendszer engedelmeskedjen nekem, ne szívasson!"
Röviden csak annyit, az oprendszer nem egy varázsló, nincs varázsgömbje. Nem fogja tudni, mit miért töltesz le, esetleg akaratodon kívül.
Amíg nincs gondolatolvasó és értelmező PC, addig a legbiztonságosabb megoldás, ha megmondod valaminek, hogy futhat, minden más esetben meg alapból nem futhat. Lehet, hogy ez belekerül akár 30 másodpercbe is, de cserébe nem ez van: "valami baja van a Windowsnak? Telepítsd újra..."
"Win7 is szokott pampogni ha nem biztonságos forrásból van szerinte, hamar lenyugtatható..." - igen, ott az UAC csúszka, csak vele együtt mást is elbuksz, ahogy írtam egyel lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -40% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest