Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Fold?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"Amúgy igen, azért kell terminálhoz nyúlni, hogy ne hagyjon csak úgy programokat futtatni egérkattintásra, mint Windowson"
Win egyik nagy előnye számomra, nevezzük könnyű használatnak! Azért töltöttem le a progit hogy telepítsem, akkor op. rendszer engedelmeskedjen nekem, ne szívasson!
Win7 is szokott pampogni ha nem biztonságos forrásból van szerinte, hamar lenyugtatható..."ha nem figyelsz oda, azt is felrakja, amit nem akarsz..."
ez igaz, de ha figyel az ember mi van beikszelve,nem lesz annyi szemét fent.
pár program tud szemetelni az biztos. uninstall szokott baj lenni.."DLL regisztrálás"
XP-n tényleg előjött egyszer-kétszer DLL probléma, vagy turkáltam vagy uninstall és megkerültem vhogy..
mióta win7 van, többé nem találkoztam vele. egyre kevesebb ok, hogy újra próbáljam a linuxot, az a 2 hétre életem végéig elég volt
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Építő/felújító topik
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyaralás topik
- Assetto Corsa Rally
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest