Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
pryan
csendes tag
Az a baj a hogy a linux nem windows, a windows meg nem linux.
Én több disztrót is kipróbáltam és annak ellenére, hogy mindenki odavan az Ubuntuért nekem az tetszett a legkevésbé, viszont az openSUSE nagyon megtetszett. Régi 900MHz-s gépemen tökéletesen futott mint web és sql szerver (szigorúan parancssoros módban). Ráadásként a routeremen is linux igazgatja az adatforgalmat, viszont hogy linuxot mint fő desktop futtassak azt elképzelhetetlennek tartom.
Bár a legtöbb windowsos programnak tényleg van megfelelője linuxon, a linux alapból eredően másfajta logikát kíván mint a windows. Nekem az okozza a frusztrációt a legtöbb esetben, hogy a desktop bár hasonlít (legalábbis próbál) a windowsra a windowsos analógiák nem érvényesek és több mint 15 éves windowsos beidegződéseket nehéz egyik pillanatról a másikra elhagyni. Szóval én arra jutottam, hogy a linux speciális feladatokra rendkívül hatékony azonban mindennapi használatra nehézkes és ehhez tartom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest