- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
#89313280 #33 üzenetére
Igen, igazad lehet.
Sony Tablet, jó kamerával.
(szarkazmus off)
10"es kategóriát hoztál fel. A 7-8"os kategóriában azért már kezd jellemző lenni, hogy a hosszabbik él vékonyabb, mint a rövidebbé.
10"es kategóriában azért ez nem ennyire jellemző, lévén nehezebbek is, így stabilabb kétkezes fogást igényelnek mind álló, mind fekvő tájolásban.
Ennek modellnek a kétmagos testvérét már nem volt épp jó egy kézzel tartani, mert fájt...
-
mrlujoak
veterán
Nem, nem és nem.
Ennek a kétmagos nem 3G-s változatával már volt szerencsém együtt élni, nagyon hamar szakítás lett a vége.
Ha ebbe is olyan színtelen, ramaty IPS került, mint a kétmagos tesójába, akkor inkább egy jó minőségű TFT LCD...Az a micro USB csatlakozó meg rémálom. Kialakítása miatt a többség nem passzol bele, mert a fémbe alakított foglalat felütközik a kábelek műanyag tokozásán. Szörnyű.
Ami miatt végül megváltam a kütyütől, az a szoftver.
Egy összetákolt szutyok futott rajta. Mihelyt nethez jut, azonnal, mindent egyszerre frissít le, és ilyenkor használhatatlan. Nem kamuzok, percekre meghal a készülék.Wifi vevője is problémás volt, sokszor ki-be kellett a wifit kapcsolnom, hogy észrevegye a készülék, felébresztettem, és neteznék...
Ha ezek egy része (főképp a szoftveres) javításra került, akkor is fenntartással kezelném a modellt.
Én nem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest