- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
válasz
kolosanyi #85 üzenetére
+1, egyetértek, úgy kell tesztelni a készüléket, ahogy a boltban meg lehet vásárolni. Akit annyira érdekel a cucc, majd elolvassa a fórumot, és ott megtudja, hogy van e rá normális Rom, hibajavítás stb. De a legtöbben nem vállalkoznának otthon egy Rom frissítésre, pedig általában igen egyszerű folyamat, de sajnos ma M.O-n a számítástechnikai oktatás olyan alacsony szinvonalú, hogy én annak örülök, ha a gyerek Facebook-on a privacy settings-ben beállítja, hogy ne lássa már mindenki a képeit. A gyerekeknél már csak a tanárok a képzetlenebbek (középiskoláról beszélek).
-
ttt1
őstag
válasz
kolosanyi #56 üzenetére
Szívesen bemutatom működés közben neked foliot sztem meglepődnel mennyire használható egy 60-70 e készülék...le is írtam sohasem használtam androidos cuccom és megvásárlas után 2 órával már rajta volt a modositott rom..Sajnos szomorú hogy a gyárto magasból szarik rá de én a vasarlasnal tudtam ezt így nem okozott meglepetés
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest