Point of View Mobii Tablet 10.1 - félkarú robot

Bevezető, tartozékok

Most már nyugodtan kijelenthető, hogy tablet lázban ég az egész világ. Boldog-boldogtalan akar magának egy kis szeletet eme új (de vajon szükséges és hasznos?) kategóriából. Itt a probléma azon van, hogy jelenleg jóval nagyobb a „boldogtalan” kategóriába tartozó gyártó és eszköz, mint a „boldog”. Utóbbit nagyjából leszűkíthetjük az Apple és a Samsung készülékeire, illetve ide tartozik majd bizonyára az LG és a Motorola is.

Point of View Mobii
[+]

Persze a másik oldal legnagyobb részét a különféle kínai gyártók teszik ki, akik gombamód ontják magukból a tableteket. Most is egy kínai gyártó terméke érkezett hozzánk, azaz egész pontosan a Prohardverhez, de rögtön rácsaptunk, hogy erről mi is írnánk külön. A Point of View márkanév a számítástechnikából lehet ismerős, videókártyákon, alaplapokon láthatjuk leginkább a kissé Nvidia utánérzésű logót.

Point of View Mobii
[+]

A mi eszközünk egész pontosan a Mobii Tegra Tablet 10.1 névre hallgat, tehát egy 10”-os kijelzőjű, Tegra chipset-es eszközről van szó. Szép nagy doboza van, aminek igazából nem sok értelme van, ugyanis egy darab hálózati töltőn és egy sima USB-USB kábelen kívül semmi sincs benne.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

  • ZTE V9+ - egy kis plusz

    Androidos táblagép érkezett hozzánk a ZTE-től, amely a cég eddigi szokásai szerint a kedvező ár mellé komoly hardveres képességeket kínál.

  • WayteQ xTAB-100 - iPad olcsón?

    A kisebbik tablet után a 10 hüvelykes modell is megérkezett a WayteQ-től, ráadásul közben át is nevezték. Vajon mit kapunk az alacsony árért?

  • Vodafone Smart Tab 7 - királyfi

    A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.

Előzmények

Hirdetés