Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
aprokaroka87 #248 üzenetére
most látom én is bazz... de x3 pronak volt hirdetve és a számlán is az van
-
Lackki
őstag
válasz
aprokaroka87 #245 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #243 üzenetére
Az RJG kezdetűek az Poco X3 NFC ROM-ok, a Poco X3 Pro ROM-ok RJU kezdetűek!
Készülék egyedi alfabetikus azonosítója:
AM = Redmi 4X
BF = Redmi Note 4 Mtk
CF = Redmi Note 4X
CL = Redmi Go
CN = Redmi 8
CO = Redmi Note 8
CP = Redmi 8A
CR = POCO C3
CX = Redmi Note 8T
DH = Mi A1
DI = Mi A2
DL = Mi A2 Lite
EE = Mi Mix 3
EJ = POCO F1
FA = Mi 9
FB = Mi 9 SE
FC = Mi 9 lite
FG = Redmi Note 7
FH = Redmi Note 7 Pro
FJ = Mi 9T
FK = Mi 9T Pro
FQ = Mi A3
GG = Redmi Note 8 Pro
GH = Redmi K30 / POCO X2
JF = POCO M3
JG = POCO X3 NFC
JK = Redmi K30 Pro / Zoom Edition / POCO F2 Pro
JP = POCO M2 Pro
JR = Poco M2
JS = Mi 10T Lite 5G
JU = POCO X3 Pro
JZ = Redmi Note 9 Pro (joyeuse)
KA = Mi 11 Pro
KH = POCO F3
KS = Redmi Note 10 5G -
Lackki
őstag
válasz
Viktor0610 #243 üzenetére
Persze, pont ezert fura nekem, mert en is ezt talaltam, hogy ez a hiba akkor van ha mas regiosat akarok rapakolni.
Nem ertem egyszeruen.
-
-
Lackki
őstag
Kis segítséget kérnék, mert egy barátom már agyvérzésen megy át.
Nem rég vett egyet a smartshopból, és a készülék nem hajlandó frissülni. 12.0.8.0 van rajta és millió hibát generál a teló. Manuálisan próbáltuk frissíteni, leszedtük a megfelelő ROM-ot is (12.5.1 Stable EU Recovery) de ennyi ír, hogy "Frissítés ellenőrzés sikertelen. Other Reason"
3 másik x3 pro is van közelemben, páromnak is ez van, de ezeknél semmi hiba és simán le is frissültek már rég.
Mi lehet a gond? -
HollyBoni
veterán
Fülessel picit halknak tűnik a teló. Előző telefonnál ugyanezzel a fülessel szinte alig használtam a max hangerőt, itt meg néha még a max is halknak tűnik. Van valami beállítás ami segítene a dolgon?
-
milu
aktív tag
-
Oldman2
nagyúr
-
milu
aktív tag
Azt hiszem, megtalál(hat)tam azt a Poco X3 Pro telefonomhoz a tartó/védő/táskát, amit eddig kerestem! (A kérdésfeltevésemben a 2 pontban próbáltam leírni a számomra fontos funkcióját)
Ez a Ringke táska érdekel (vagy funkciójában ehhez hasonló) a telefonom tartójaként, véleményetek szerint honnan lehet(ne) beszerezni?
Kerestem a hazai kereskedések weboldalain, sajnos nem találtam eddig! -
milu
aktív tag
Nem találtam a megfelelő topicot és mivel Poco X3 Pro-m van, így egyszerűbb ide írnom.
Brave webböngésző fut a telefonomon. Az asztali gépemen évek óta Keepass2 jelszókezelőt használok.
Mi a javaslatotok, hol érdemesebb a jelszó adatbázist tartani, a telefonomon vagy felhőben? Ki hogy használ jelszókezelő alkalmazást a (Poco X3 PRO) telefonján? -
Oldman2
nagyúr
-
gthomma
senior tag
Nem tudjátok véletlenül mi a neve annak a flash-tool-ra épülő "programnak" amivel lehet bootloadert nyitni, twrp-t telepíteni, romot cserélni fastboot-al ? Már egy órája keresek de nem találom, a régi gépemen megvolt
-
zsiz
őstag
Nekem ez a tok van rajta [link] (baromi vastag lesz tőle a telefon, de nekem kell, hogy elférjen a teló mellett a jogsi, meg némi kp, így nagyon másfajta tok nem játszik nálam). Védi a kamerát is. [kép] Plusz ma érkezett meg hozzá ez a csomag védőüveg is: [link] van benne 3 kijelzővédő üveg, 3 fólia a kameraszigetre, 3 csomag kitöltő folyadék meg 6 csomag nedves-száraz kendő.
-
-
Oldman2
nagyúr
Nekem ilyen van, itthon egy Mobilos boltban vettem.
Ez tökéletesen végi a kamerát, és kellően masszív (ha leesne).
-
milu
aktív tag
Mivel nem találtam fórumot a Poco X3 Pro (védő)tokokkal kapcsolatban, gondoltam, ide írom a kérdésemet. (ha off, kérlek jelezze a topicgazda)
A kérdésem:
Xiaomi Poco X3 Pro telefont vásároltam a napokban.
Keresek hozzá
1, védőtokot (ezt vagy ezt néztem eddig) és
2, olyan bőr tartót (beleférhet védőtokkal) ami a nadrág övemre felerősíthető és nem kell zenehallgatás/telefonálás közben kézben/más tartóban tartani és könnyen behelyezhető és kivehető, figyelembe véve a telefon alján lévő fülhallgató csatlakozást!
A védőtok lehetőség szerint olyan ablakos kialakítású legyen, amit nem kell kinyitni annak érdekében, hogy azt lássuk, mi történik a képernyőn.
A kérdésem az, hogy tudtok-e ezekre a feladatokra ajánlatot tenni személyes tapasztalat alapján? -
Sanki
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #220 üzenetére
Lehetne itton is akciós akkor.
-
-
Prowler
senior tag
válasz
Viktor0610 #214 üzenetére
Én itt rendeltem meg: [link]
189 font csak a mai nap folyamán.
-
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubba egy kék X3 Pro személyében, nagyon kíváncsian várom, hogy kipróbálhassam.
Ár érték arányban verhetetlen (8+256os verzió most akciósan 79 ezer a Xiaomi angol oldalán).Kinek milyen tapasztalatai vannak a készülékkel? Olvastam, hogy bugok vannak, remélem azért pozitívumok is akadnak
-
Oldman2
nagyúr
Lehet hogy eddig észre sem vettük, mind esetre az újonnan kijött 12.5.3.0 Global ROM-ban valamit módosítottak az 5GHz-es WiFi adatátviteli sebességen (is).
Ebben az XDA topikban olvasom, hogy a sebesség javult, de csak addig amíg egy 2,4GHz-es AP-hez nem csatlakozunk.
Egy reboot után ez kezdődik előröl...
Majd csak helyre teszik végre.
-
oba
addikt
A teljesen gyári MIUI ment a telefonon egy ideig, de elegem lett hogy hogy hiába állítottam be minden lehetséges dolgot, mégis voltak értesítés gondjaim. Aztán nyitottam a bootloadert és ment fel az arrow, azóta azt használom. Nincs vele semmi gondom. Viszont most gyári firmware-ről áttértek valami másra, és az új verzióban akadnak bugok, szóval addig nem frissítek amig az ki nem forrja magát.
-
v.attis
őstag
Xiaomi.eu-t vagy stock romot használtál az arrow előtt?
Miben jobb az arrow?Nekem sem a kedvencem a miui, de el vagyok vele. Tudásban mindenképp elég, az ui nem jön be, meg kicsit azért örülnék egy kis akkuidő spórolásnak... Úgy bírja ki nálam a 2 napot a xiaomi.eu rom, hogy minden éjjel 5 órára teljesen kikapcsol.
-
milu
aktív tag
True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder tárcsázót használom pár napja, bár nincs szükségem hívásrögzítésre. Az alkalmazás többi tudása egyelőre tetszik!
A kérdésem az, hogy ismertek-e más jó tárcsázót, amiben sok lehetőség van a névjegyek és a tárcsázás legjobb kihasználására. (például, egy bejövő vagy kimenő hívást a feladatok vagy naptárba egy kattintással el lehessen menteni egy következő (naptárhoz vagy dátumhoz kötött) hívás miatt)Ki mit használ (ha fizetős, az sem baj) és hogy van megelégedve vele? (A gyári alkalmazás nem tetszik, túl puritán és számomra kevés lehetőséggel rendelkezik)
-
oba
addikt
-
Gloob
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Cyberpunk 2077
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest