- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Nem csak azzal.
A te esetedben ott a Amoled kijelző és a Dex is. Igazából nem tudom miért szeretnél váltani, szinte hardveresen nagyon hasonló a 2 telefon.
Ami nálad előny lehet ennél a készüléknél, az az akksi és a MIUI.Megkérdezhetem miért szeretnél váltani?
(Az én esetemben ezek voltak a kritériumok: Xiaomi legyen, 128Gb tárhely, IPS kijelző 5,5" felett, Jack csati, legalább 16 mp-es kamera, nagy akku, 100K alatt és mindenképp új telefon. Így esett a Poco-ra választás)
-
balazs1022
őstag
Szia!
Nekem nem rég óta van ilyen telefonom. Illetve mellette van tükrös gépem is. Nekem kiemelten fontos a kamera.
Ami feltűnt eddig: (főleg ha raw képekről beszulnk:
- Lencse rajzolat kicsit puha. Főleg messzebb lévő fáknak az againal észrevehető.
- 100%-os kepkivagasnal pont jó kép. Elég éles. Utána jobban belenagyitva megint puhak a részletek. (Előző telefonommal még egy kis nagyitast elbirt a kép. Viszont az csak 13 mp-es volt, így ez pont annyira részletes).
- Kromatikus aberacio: van. Szerintem nem annyira vészes mint állítják itt a forumon. Extrem helyzetben jön ki. PS-ben korrigalhato.
- Raw: összes kamerával lehet, raw-ot és záridot állítani. Szerintem ez nagy plusz pont.
- Lencse. Mindenhol éles a kép. A sarkokban is.
- jpg-k: Túl erős a zajszures. Kicsit tulszaturaltak a képek.
- Ami különösen tetszik, hogy mindig jó képet csinál. 10-bol 10 kép sikerül. Korábbi telefonommal 3 ha sikerült.
- Több xiaomi készüléket összehasonlítva arra jutottam h nincs eget rengető különbség markan belül képalkotásban.
-64 MP : sztem nem sok értelme van használni.Összességében nekem nagyon bejön. Amiket írtam is csak szorszalhasogatas. Abszolút vállalható a kamera. Nekem amúgy is az a fontos H raw-ban mit tud és azzal meg vagyok elégedve.
Azt tudom tanácsolni H néz meg sok teszt képet (doxomark, gsmarena) úgy biztos el tudod dönteni H tetszik-e :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest