- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
A Pixel Experiencet választottam, számomra tökéletes. Szeretem a stock droidot, nagyon jó, hogy nincs tele minden felesleges törölhetetlen appal.
A gesztus vezérlést nem tudtam megszokni, ezért visszállítottam a 3 gombos vezérlésre. A gyári launcher teljesen jó, nem kell a novával szüttyögni. Call recorder is húzható rá magisk repoból egyszerűen. Safetynet teszteken átmegy, szóval fut rajta minden banki meg szolgáltatói app.
Egyetlen hátránya, hogy a gyári kamera szoftver még nincs kész rá, szóval aki 64MP-ben akar fotózni annak egyelőre marad a MIUI.Viszont, ami nekem nagyon fontos volt és emiatt kezdtem el romokat próbálgatni az az AA, az is tökéletesen működik, nem dobál szét, nem rakja ki a spotify hangját a telóra, ha letettem a hívást. Végre hibátlanul megy, ami a MIUI-ról nem mondható el. És a wazehoz se kell eljátszani a kanossza járást.
Ami még nekem plusz pont, hogy a youtube sincs bele égetve, így a yutube vanced alapértelmezett tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest