- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RadionHUN
csendes tag
Szia,
Minden egyes adattároló Single Disk RAID 0-ban van, 1-1 logikai meghajtóként 1-1- partíció az összes lemezen.
A 4 standard HDD Bay-ben vannak a WD-k, az ODD SATA-ra van kötve az SSD, illtve az internal MicroSD-ben és az internal USB-ben van a két memóriakártya.
A letöltés a Bay1-ben lévő lemezre megy, a contentek meg a Bay2-4-en vannak, illetve a MicroSD-ken.
Egyszerre extrém esetben 3-an, ritkán ketten, többnyire csak egy valaki nézi.
Most így jobban belegondolva, nem is tudom hirtelen hogy a TV-kben milyen a LAN speed...Specifikációban nem tesznek róla említést, ezt csak otthon tudom megnézni. Ellenben, a 46"-os 5-ös sorozatú tévén - 2013-as vétel - olyan mintha a beállításokkal történő játék után megjavult volna, nehogy már a 2018 decemberi 7-es sorozatúnál a sávszél legyen a gond
Ez olyan furán hangzik nekem.
Mindenesetre köszi szépen a gyors választ.
-
törölt tag
8TB WD 3.5" SATA-III Red NAS winchester (WD80EFAX)
Nem a géppel van gond, ha kilövök mindent akkor is akadnak a 70Mbps videós filmek. 100Mbps az csak 12,5MB/s, az semmi egy HDD-nek. 150MB/s is tud stabilan ami gigabit feletti.
Na! Telón is megnéztem Plex kliensel (Oneplus 6) és simán megy minden, néztem a PC-n néha felugrik 100Mbps felé a hálózati kihasználtsága a szervernek szóval tuti hogy a tévé miatt akad és szinte az is 1000% hogy a hálókártya 100Mbps limitje miatt. Hogy a jó édes anyukájukat!
" Plexen belül is van DLNA de használhatsz mást is."
Ezt hogy érted? Fejtsd ki kérlek.... de a TV a szűk keresztmetszet sajnos...
-
Delfi
tag
Nos a tipped bejött, találtam a filmek között egy darab Formula1 nevű filmet, 2018-asként.
Persze csak 2018-asból van 10 darab. Most vagy a pontokkal van gondja, vagy nagyon kevés karakterből próbálja meg azonosítani, de szerintem nem szabadna belezavarodnia abba, hogy
Formula1.2018.r01
Formula1.2018.r02
Formula1.2018.r07
Formula1.2018.r11
neveken vannak a könyvtárak, hiszen mindig van benne olyan különbség ami alapján besorolhatná.Ugyanakkor van ott egy 2017-es, azt már nem találta meg, illetve még mindig kérdés, hogy a Sorozatok(tehát nem a letöltések) mappában lévő Formula1/1996_Monaco.avit miért nem találja meg?
Abban a könyvtárban van egy Formula.1.2008-as és egy Formula1.2010-es könyvtár is, azokat sem látja. Létezne, hogy könyvtárnévben is csak az első pontig olvas? Az nagyon gáz lenne.Lehet megbarátkozom a RSS feedel, eddig nem láttam szükségesnek.
Viszont a Formula 1-re még ez sem hoz megoldást, hiszen annak hagyományosan Formula1.év a formátuma mindig. -
Delfi
tag
Hmm, ez érdekesen hangzik. De akkor te már letöltéskor figyelsz rá, hogy az adott sorozat megfelelő mappa alá kerüljön be? Hiszen nekem nem igazán szokott egyforma lenni egy évad elnevezése sem, mert egyszer NTb, máskor Web-DL vagy STRiFE verzió érkezik gyorsabban. Nem szoktam letöltéshez RSS feedet használni, annyira azért nem nézek sokféle sorozatot, hogy ne találjam meg az új részeket.
-
Faby
senior tag
Kösz, ezt már ismertem, így van beállítva nekem is, annyi különbséggel, ha nincs benne a névben a hu(n), akkor ismeretlenként hozta eddig, nem alapból, de kézzel ki tudtam választani.
(#3106) fravik:
Ellenőriztem, be van pipálva. Amikor a SuperSubtitles plugin fent volt, az egy kicsit átrendezte a sorrendet, de amikor levettem, visszaállítottam. Még megpróbálkozom egy Plex, majd egy NAS újraindítással, hátha.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest