- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
A supersubtitles plugin regebbi verzioja egy feliratok.infos valtoztatas miatt egy bo fel eve nem mukodik. Vagy ez a jelenseg. En is szivtam ugyanezzel a hibaval(vegulis le sem tolti a feliratot a metaadatok koze, utana hibaval elszall a lejatszas-kezzel bemasolva mukdoik),utana attertem a subzero pluginre, az isnl tartalmaz feliratok.info letoltest. A feliratok.infos pluginhez talan van frissites, de azota nem.kovetem a sorsat.
-
sugarforce
addikt
Lehet, hogy a 3017es szamu hsz-ben epp nem emlitettem, de elotte is es azota vt errol szo nem is keves, ahol vt emlitve, ettol fuggetlenul tovabbra sem ertem miert idegeskedsz ilyenek miatt, plane, hogy nincs is ra szukseged.
Annak viszont orulok h sikerult megoldani, amit szerettel volna. -
sugarforce
addikt
Amit szeretnél, megoldható plex segítségével, a net is elég hozzá. Szerver oldalon távoli elérés engedélyezése és upnp/port forward beállítása a routeren, hogy távolról elérhesd a szervert, akár egy böngészőn keresztül is.
A kliens az már más tészta, nem tudom webos2-re elérhető -e, nézz rá az xplay alkalmazásra, az lg plex kliense amúgy is egy vicc kategória sajnos. Ha ez sem elérhető, akkor lehet érdemes lenne elgondolkodni egy dedikált médialejátszón, 10k körül már kapható amivel nem lesz gondod, ebben a topikban többen is áttértek már erre a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest