Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
én mindig nézem, mert volt annó 1-2 érdekes lassulás, akadás, de az valószínűleg hálózati probléma volt. Azt hittem akkor is, hogy transzkódol, de nem.
Pont tegnap futottam bele egy olyan esetbe, hogy a film, amit akartam nézni, az angol hang true hd benne. Sajnos ezzel a kodekkel a tv-m nem rendelkezik, a plex kliens szólt is, hogy nem tudom megszólaltatni a hangot, transzkódoljam? -
sugarforce
addikt
Tudom régebbi téma, de nem értem, felirat bekapcsolásakor elkezd transzkódolni? Tegnap megnéztem több féle fájllal is (sd, 720p, 1080p - belső felirat, külső felirat), de egy alkalommal sem kezdett transzkódolni, közben néztem a szerver terheltségét és nem mozdult semmit a kihasználtság. A szerver egy AMD kabini 8 gb rammal, a tv meg egy 2013-as samsung f szériás smart. Nem egy különleges összeállítás ez pedig..
-
Viszlát
addikt
Szia,
nézzük:
- Fogyasztás nem szempont, viszont a csendesség igen.
- Ár szintén nem szempont, de mondjuk nem szeretnék csak ezért még egy Macbookot venni.
- A 4k a lényeg, bár azt készséggel elismerem, hogy ez a transzkódolás téma kissé zavaros a fejemben. Jelenleg van két megjelenítő ami tudja a natív 4k-t (TV és monitor), plusz kettő ami FHD (TV és laptop). Net, lokál gigabites háló szintén van, a NAS is ezen csücsül.
- Egyszerre maximum 3 kliens, de azért ennek a valószínűsége elég alacsony, a jellemző az inkább a kettő lenne. -
peeterson
csendes tag
Eddig nem találtam a tv-re. De csak csak lesz előbb utóbb. Köszi a segítséget, majd nézegetek videókat ha már lesz valami fejlemény. Tudom hogy a NAS nem a legkorszerűbb, de 2 terrával 50ért ezt találtam a legjobb vételnek. Ennél többet nem tudtam kiszorítani a költségvetésből. Ha lesz app a tv-re akkor menni fog már minden amit említettél ugye? Persze ha a NAS-ra felrakom magát a plex szerver progit.
-
peeterson
csendes tag
DLNa-n megy.. szóval úgy érthető ha bukó ezek szerint...
bár azért fura, mert a smartshare is ugyanezen alapul nem? LG tv-n ha jól tudom még nincs app. legalábbis eddig hiába kerestem. 2015-ös webos2-es. majd a nas talán tud valami alternatív megoldást. Synology ds212+ lesz. holnap érkezik elvileg.
-
-
Rico45
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged