Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz Delfi #4108 üzenetére

    Nem értek félre semmit. Persze a Plex van érted, de Te továbbra is fordítva ülsz a lovon ahogy látom. Nem cabriot használok, ha biciklire van szükségem, ez ilyen egyszerű.
    Azzal kezdted, hogy nem érted a plex működését, aztán kifogásolod, hogy mit miért csinál. Ennek hidd el így kell működnie. Ha nem felel meg a funkciója, akkor ne használd. A VLC-vel összehasonlítani meg végképp felesleges és értelmetlen, mert alma-körte.

    annyi különbséggel, hogy a Plex-nek joga van beleolvasni a letöltésekbe is. Onnan gyönyörűen teleszemeti a filmjeimet a sorozatok epizódjaival amelyeket megtalál
    Itt válik teljesen értelmetlenné a plex lényege, a médiatár, de persze mindenki úgy használja, ahogy tudja/akarja. Nem arra lett kitalálva, hogy mindent összevissza hányva betallózgatsz minden mappát, aztán majd lesz valami.

    Ugyanakkor tökéletesen lényegtelen neki, hogy mi a könyvtárnév és mi a fájl neve, mint fentebb is olvashattad, a 3 napot simán bepakolta a többi közé, míg a Spa futamot úgy sem, hogy már semmi extrát sem láthat az elnevezésében, nincs sorozatra utaló név, nincs semmi extra karakter, csak működnie kellene.
    nfo nincs mellette véletlenül? Vagy nem szkennelte újra a változást, vagy jogosultság probléma.

    Azért sem tudom elfogadni amit írsz, mert még informatikai oldalról is értelmetlen.
    Az hidd el, hogy hidegen hagy, hogy elfogadod -e vagy sem amit írok, ez így működik, vagy beletörődsz és használsz olyat, ami az igényeidet is kielégíti, vagy használod ezt és bosszankodsz.

    A formula 1 nem gyűjtőnév, nincs benne semmi olyan ami a Plexet arra késztetné, hogy sorozatként kezelje, de még ha úgy is döntene(amit nem tud, mert primitív, mint állat) hogy ez egy sorozat, akkor is meg kellene jelennie a filmek között, ahogy 7 évadnyi Rescue me is ott van egyesével.
    Szóval teljességgel értelmezhetetlen a válaszod.

    Honnan tudja? Akár le is lehet programozva egy ilyen common név a kereső algoritmusba, plusz egy film elnevezésben (most maradjunk az eredeti névél, ahogyan letöltötted) mikor szokott konkrét dátum lenni?
    Az meg, hogy valamit felismer a filmekhez, ami nem az semmi másra nem utal, csak arra, hogy nem tökéletes az algoritmus.

    A tallózhatóság meg ne legyen már extra egy lejátszó programban, a 20 megás VLC is tudja. :)
    Senki nem mondta, hogy extra, csak szimplán nem ERRE találták ki, erre van kismillió meg egy alternatíva, gondolhatod, hogy nem a fejlesztők bénák hozzá, hogy belerakják.

Új hozzászólás Aktív témák