- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz
anjani182 #15 üzenetére
Legyen az a 47 inkább 71 (és ez már tartalmazza a 10%-os netes rendelés kedvezményét), és akkor csak két év hűséget kell bevállalni, és nem kell speciális díjcsomagot 2 évig megtartani, lehet a legolcsóbb is (havi 2K). Szóval igen, nem árt elolvasni a T-Mobile oldalát, mielőtt valaki okosságot mond fejből.Ennél olcsóbban csak drágább havidíj ellenében van.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
anjani182 #16 üzenetére
Mert a koreai jobb?
Itt pusztán arról van szó, hogy te jó vételnek nevezted a gyengébb tabletedet, ami sokkal drágább volt, mint amit a bemutató szerzője vásárolt. Erre reagáltam. Teljesen mindegy, hogy te már előfizetsz a Ténél, úgyhogy a netet mindenképp nyögnéd tablet nélkül is; ha egyszer gyengébb hardvert kaptál másfélszer annyiért, akkor nem csináltál jó vételt. Maximum szerinted volt az. Ha a cikkben szereplő gépet vetted volna meg, akkor is lenne neted, maradt volna 17.000 forintod és gyorsabb lenne a tableted, ráadásul egy picivel a kijelző felbontása is nagyobb lenne. Nem gondoltam hogy ilyen nehéz lesz belátnod, melyik a jobb vásár.
-
válasz
anjani182 #23 üzenetére
nem nem ezzel van gondom hanem azzal hogy én nem találok 2500 ft-ért 10 megás netet
csak ennyi. teljesen a te dolgod, és a te döntésed, nem akarlak én meggyőzni semmiről. Csak gondolom elég durva ködbére van annak a tabinak ha valami történne veled, vagy esetleg át kellene menned még is más szolgáltatóhoz,a másik meg mint írtam nem éppen korrekt összehasonlítás egy "független" tabihoz hasonlítani egy előfizetéses tabit ,ami még nem is a tied, majd csak x idő múlva, gondolom részletre megy. üdv!
-
hallador
addikt
válasz
anjani182 #17 üzenetére
Igen a samsung tablet melle, amit olcson vettel
Szerintem ez meg nem igy van varj csak:
Igen 70 000 Ft mellett havi 7000 -et fizetsz 24 honapon keresztul, szerintem ezt benézted.... Vagy nem Te fizeted az elofizut, vagy csak linkelsz... :
Ha 104 000 ezerert megveszed, akkor kell fizetni 24 honapon keresztul 3200 Ft-ot:
Tenyleg sokkal jobban megeri igazad lehet
Amugy pedig maga a tablet fuggetlenul 3G-vel 100 - 130 000 Ft kozott van.
Tenyleg nagy uzlet lehetett
-
válasz
anjani182 #17 üzenetére
nem tudom milyen csomagod van de a 10 megás net a T-homenál ha csak netet kérsz akkor első 3 hónapban 1990 utána meg 6490 a honlapjuk szerint. persze evidens hogy válassz más csomagot,mondjuk telefont is mellé mert úgy a klafa. Az hogy valaki nem ír alá senkinél 2 évet az meg nem hinném hogy elítélendő, én sem fogok többet sehol.(36 éves vagyok mielőtt nekem esnél) A cikk írója rendelt a netről egy tabletet bizonyos összegért. nem írt alá senkivel szerződést, valamint gondolom a díjcsomagra is vállaltattak veled 2 évet ,ergo értelmetlen volt felhoznod itt reklámként a példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged