Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem tudom hogy az akció "másik felén" mit értesz. Nekem januárban járt le a hűségem, akkor egy ideig nem tudtam bejutni hogy hosszabbítsak (netezni, tévézni folyamatosan szokunk
), rögtön lett ezer-párszáz forinttal több a havi díjam, én is nézegettem a kínai tabokat közben, de közben jött az akciós wifis tab szórólap. Én kinéztem 48-ért egy Nexus7 WiFi 16GB-t (a színes reklámban Asus nem volt, csak a neten). Amúgy is hosszabbítottam volna, nekem az nem számít hátránynak hogy visszacsökkent a havidíjam, ráadásul most pár százassal kevesebb is mint az előző hűségidőszakban, meg az 5Ms netből 10-es lett.
Úgyhogy az előfizetési díjam nem nőtt a tab miatt (mert csökkent), korlátozás-letiltás nincs mert csak wifis, egy összegben kifizettem, nincs részlet. Ezek után nem vágom hogy miért jártam volna rosszul??
http://www.t-home.hu/lakossagi/keszulekek/tablagepek/asus/asus_nexus_7
Táblázat 4. sor
Mondjuk azért voltak a T-nél érdekességek...
Bementem hosszabbítani, mondom a 20 centis csajnak (körme, cipősarka és a szilikonbetétek kidomborodása is annyi) hogy tab is kellene. Erre mondja hogy oké, beírtam a samsung tab2-t. Mondom hogy állj, nekem Nexus7 kell. Erre elkezd forogni - Gizi, Sanyi, mi az a Nexus7 ?? Erre mutatom neki a pulton a szóróanyagból hogy ez ni. Ja az áááááázusz? Nem tudja mi az de neki most jött meg a samsungja, mérnem olyat veszek mert biztos jobb. Kötöttem az ebet a karóhoz, beírta a Nexust. Mondom hogy egy összegbe akarom, erre is nézett egy nagyot, majdnem a szeme is 20 centis lett. OK, elfogadta, akarja rögzíteni, nem megy. Jaj, mi a baj, ja az van hogy most nem tudom beírni mert most hosszabbítottunk, fölírom magamnak és majd 2-3 nap múlva beírom. Mondom ok, legyen. Felírta a papírjára. Mikor végzett mondom neki hogy egy összegben, azt is írja fel. Jaaaa, tééényleg! Felírta.
Pár nap múlva benéztem, érdeklődtem hogy elindították-e a rendelést. Jaj, mindjárt be is írom. Beírja. A papírjáról. Mondom neki hogy ugye úgy rendelte hogy egy összegben? Jaaaa tééényleg! Átírta.
1-2 nap, jön a futár, nálam a pénz, azt mondja 19900 forint. Mondom neki hogy nem erről volt szó. Azt mondta vagy visszaviszi vagy kifizetem ezt és bemegyek reklamálni. Átvettem.
Másnap megyek be, mutatom a kapott papírt amin a törlesztő részleteket sorolják, mondom hogy szeretném kifizetni. Nézi, nincs még benne a gépben, jöjjek vissza jövő héten. Köv héten visszamentem, kifizettem. Úgyhogy végül minden ok lett csak 4x kellett miatta bemennem amikor meg kellett volna oldaniuk 1-ből szerintem. -
anjani182
őstag
Itt felénk nem sok szolgáltató van, "falun" szerintem majdnem fordított a százalékos kijelentésed
Amúgy meg, szolgáltatót lehet váltani bárkinek, a többit nem ismerem, miért "best buyabb", mint a T-Home...tehát ha lenne más, valószínű akkor sem váltanék...
De, hogy a T-Com példánál maradjunk, vagy legyen az Voda, ha valaki lebeszél havi 10-15 ezret, akkor miért ne vágjanak hozzá 10-20-30k-ért egy ájfón 5-öt?? Ha úgyis lebeszéli nem tök mind1?
Ettől még nem veszi drágábban, csak a szolgáltatónak egy fix hozamot generál...de azt generálná ígyis-úgyis, ha kap telót, ha nem...
-
anjani182
őstag
hallador: Linkelni már csak azért sem fogok, ha eddig lusta voltál felmenni a t-home.hu-ra...
akkor nincs miről beszélni! Mint mondtam ~47k a Galaxy Tab 2 WiFi...(élő net előfizetés szükséges természetesen)
b.: mint írtam, "ezer éve" előfizető vagyok, TV-t, netet eddig is fizettem és fizetni is fogok, akkor minek vegyem meg ezt a tábla PC-t mondjuk az Edigitalból 55k-ért? Ha itt olcsóbb...ja hogy ne írjak alá hűséget és fizessek 3x annyit?
-
anjani182
őstag
10 megás internetre fizetek 2.450 Ft-ot /hó...itt vidéken ez a legjobb ár. Gondolom 1 év múlva is fogok netezni, meg 2 év múlva is, ha már vagy 7-8 éve előfizető vagyok.
Szerintem itt a fikázó hozzászólok nagy része valami diák féle lehet, el nem tudják képzelni, hogy hogy működik ez, mivel nincs háztartásuk, egyből a "rablás" meg hasonló szókat látják ha az ember kimondja az előfizetés szót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest