- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anjani182 #23 üzenetére
nem nem ezzel van gondom hanem azzal hogy én nem találok 2500 ft-ért 10 megás netet
csak ennyi. teljesen a te dolgod, és a te döntésed, nem akarlak én meggyőzni semmiről. Csak gondolom elég durva ködbére van annak a tabinak ha valami történne veled, vagy esetleg át kellene menned még is más szolgáltatóhoz,a másik meg mint írtam nem éppen korrekt összehasonlítás egy "független" tabihoz hasonlítani egy előfizetéses tabit ,ami még nem is a tied, majd csak x idő múlva, gondolom részletre megy. üdv!
-
válasz
anjani182 #17 üzenetére
nem tudom milyen csomagod van de a 10 megás net a T-homenál ha csak netet kérsz akkor első 3 hónapban 1990 utána meg 6490 a honlapjuk szerint. persze evidens hogy válassz más csomagot,mondjuk telefont is mellé mert úgy a klafa. Az hogy valaki nem ír alá senkinél 2 évet az meg nem hinném hogy elítélendő, én sem fogok többet sehol.(36 éves vagyok mielőtt nekem esnél) A cikk írója rendelt a netről egy tabletet bizonyos összegért. nem írt alá senkivel szerződést, valamint gondolom a díjcsomagra is vállaltattak veled 2 évet ,ergo értelmetlen volt felhoznod itt reklámként a példát.
-
Jó írás, lényegre tőrő, mentes a sallangoktól. gratula hozzá! a tábla amúgy nekem bejön. Engem talán egyedül a beépített aksi aggasztana.Még annyit hogy elsiklottam esetleg felette, de garancia valamilyen formában van a gépre? üdv!
nem értem hogy egy ilyen hardverrel szerelt masinát, mindennel , szállítással, stb 30 alatt ide juttatnak, míg bármely más ismert gyártó ezért kb 2-3x ennyit kér. Az összeszerelés minősége lehet hogy jobb de nem hinném hogy az annyit dobna az áron. Ebből is látszik mekkora lehúzás ez sok cégnél, hogy meglovagolják a táblagépek és okos telefonok piacát, képesek fele ennyi rammal gyengébb hardverrel drágábban adni, pedig az is lehet hogy olcsóbban jutnak hozzá a hardverekhez mint ezek a noname gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Total Commander
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MSI CYBORG 15 A13V
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest