- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Kinek milyen az ízlése... Próbált trendi lenni de nekem nem jönnek be ezek a vastagon vakolt műanyaglibák. A hideg is kiráz amikor azokkal a körmökkel kaparász a billentyűzeten.
Mondjuk lehet hogy természetesen sem nézne ki olyan rosszul de azt úgysem látná senki, reggel az ébredéskori nyújtózással már viszi fel az első réteget...
Én már nem mai gyerek vagyok, de a fiatal kölkök nézegetik rendesen, szerintük jó bőr, szerintem a szánalmas és nevetséges keveréke, igazi plázacica. -
Upo
addikt
Egyrészt ha utánaolvasol az ainol-nál gyakorlatilag nem létezik olyan hogy minőségellenőrzés. Sokszor a frissen kibontott tab be se kapcsol vagy napok alatt bedöglik. Már buktál egy visszaküldési költséget és jópár hetet.
Másrészt ez a 4 mag az nem az a 4 mag!
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-crystal-7-inch-android-4-1-jelly-bean-tablet-dual-core-1gb-ram-white.html
CPU: Quad Core ATM7029
GPU: GC1000 plus
A 2 magos RK3066 a Mali400MP4-el megeszi vacsorára a 4 magos Action-t a hulladék Vivante GPU-val. Viszont a tudatlanoknak jól hangzik a "4magoscépéú" mert most az a divat. Hagy ne soroljam a szoftvereket amik nem mennek a GC1000-en...A "rendes" 4 magosaknak meg megvan az ára.
Tehát ATM7029 abszolút nem ajánlott.
Allwinner A31 - kb. RK3066 teljesítmény, PowerVR SGX544 MP2 GPU (ez elég jó) de nem olyan stabil mint az RK3066 viszont drágább mert "4magos", meg a selejt is elég sok még:
http://www.topnotchtablets.com/Allwinner-A31-To-Buy-or-Not-to-Buy
Később ha beáll a gyártás esetleg jó lehet de egy normális 2 magosról nem előrelépés. Csak akkor ajánlott ha nagyon olcsó, amelyik játék nem kezeli optimélisan a 4 magot csak 2-t az még jóval lassabb is.
Ami OK az az RK3188 (mali400), exynos 4412 (mali400), Qualcomm Snapdragon S4 (Adreno320), esetleg Tegra3 (nvidia vga) bár a játék kompatibilitás nem a legjobb(nexus7-em van, tapasztalat), illetve az Amlogic AML8726-M8 (talán 8 magos mali) ami nyáron jön ki és az akkori legerősebb 4 magos platformnak várják.
Ha játék a cél akkor preferált a Mali, PowerVR SGX, Adreno GPU család, ezeknek a legjobb a kompatibilitása. -
Upo
addikt
Nem tudom hogy az akció "másik felén" mit értesz. Nekem januárban járt le a hűségem, akkor egy ideig nem tudtam bejutni hogy hosszabbítsak (netezni, tévézni folyamatosan szokunk
), rögtön lett ezer-párszáz forinttal több a havi díjam, én is nézegettem a kínai tabokat közben, de közben jött az akciós wifis tab szórólap. Én kinéztem 48-ért egy Nexus7 WiFi 16GB-t (a színes reklámban Asus nem volt, csak a neten). Amúgy is hosszabbítottam volna, nekem az nem számít hátránynak hogy visszacsökkent a havidíjam, ráadásul most pár százassal kevesebb is mint az előző hűségidőszakban, meg az 5Ms netből 10-es lett.
Úgyhogy az előfizetési díjam nem nőtt a tab miatt (mert csökkent), korlátozás-letiltás nincs mert csak wifis, egy összegben kifizettem, nincs részlet. Ezek után nem vágom hogy miért jártam volna rosszul??
http://www.t-home.hu/lakossagi/keszulekek/tablagepek/asus/asus_nexus_7
Táblázat 4. sor
Mondjuk azért voltak a T-nél érdekességek...
Bementem hosszabbítani, mondom a 20 centis csajnak (körme, cipősarka és a szilikonbetétek kidomborodása is annyi) hogy tab is kellene. Erre mondja hogy oké, beírtam a samsung tab2-t. Mondom hogy állj, nekem Nexus7 kell. Erre elkezd forogni - Gizi, Sanyi, mi az a Nexus7 ?? Erre mutatom neki a pulton a szóróanyagból hogy ez ni. Ja az áááááázusz? Nem tudja mi az de neki most jött meg a samsungja, mérnem olyat veszek mert biztos jobb. Kötöttem az ebet a karóhoz, beírta a Nexust. Mondom hogy egy összegbe akarom, erre is nézett egy nagyot, majdnem a szeme is 20 centis lett. OK, elfogadta, akarja rögzíteni, nem megy. Jaj, mi a baj, ja az van hogy most nem tudom beírni mert most hosszabbítottunk, fölírom magamnak és majd 2-3 nap múlva beírom. Mondom ok, legyen. Felírta a papírjára. Mikor végzett mondom neki hogy egy összegben, azt is írja fel. Jaaaa, tééényleg! Felírta.
Pár nap múlva benéztem, érdeklődtem hogy elindították-e a rendelést. Jaj, mindjárt be is írom. Beírja. A papírjáról. Mondom neki hogy ugye úgy rendelte hogy egy összegben? Jaaaa tééényleg! Átírta.
1-2 nap, jön a futár, nálam a pénz, azt mondja 19900 forint. Mondom neki hogy nem erről volt szó. Azt mondta vagy visszaviszi vagy kifizetem ezt és bemegyek reklamálni. Átvettem.
Másnap megyek be, mutatom a kapott papírt amin a törlesztő részleteket sorolják, mondom hogy szeretném kifizetni. Nézi, nincs még benne a gépben, jöjjek vissza jövő héten. Köv héten visszamentem, kifizettem. Úgyhogy végül minden ok lett csak 4x kellett miatta bemennem amikor meg kellett volna oldaniuk 1-ből szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest