- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Polarstar #309 üzenetére
És hozzá három évnyi fejlesztést emlegetnek!
De ha úgy veszed, érthető is, hiszem akkori mércével egy tökéletes telefont adtak ki. Szuper dizájn, egy eszméletlen jó rendszer... Tényleg odafigyeltek mindenre.
Ha megért volna annyi verziót, mint a WP, iOS szintű rajongás övezné.
-
Adi
senior tag
válasz
Polarstar #290 üzenetére
Persze, ez így van, de a cég kb. 90 fős és rekordidő alatt hozta össze a telefont úgy, hogy közben még beszállítót is kellett váltaniuk. Az egyik vezető a blogjában pár napja egész 2013-at szépen, itinerszerűen leírta, csak sajnos most pont nem találom.
Mod: na, mégis megvan:
http://stezz.blogspot.co.at/2014/01/a-journey-of-year-more-or-less.html
-
Воланд
titán
válasz
Polarstar #280 üzenetére
harom helyrol szoktak beszerezni a keszulekeket: valamelyik gsm bolt (biztos tomve van jolla-val mindegyik), elkuldi a gyarto (biztos az ma az elsok kozott lesz, akiknek kuldenek...), valamelyik user odaadja (errol mar volt szo, gondolom meg nem jott ossze).
ui: ces-en vannak.
-
Just486
senior tag
válasz
Polarstar #234 üzenetére
Mert egy már jelenleg is bőven túltelített piacra próbálnak betörni, úgy, hogy közben gyakorlatilag senki nem tud róluk. Jelenleg szerintem még bőven abban a stádiumban vannak, amikor ismeretségre kell szert tenniük, minél több emberhez eljuttatni a rendszert, vagy legalább a létezésének a hírtét. Az így esetlegesen kieső bevételeket jó eséllyel fedezi a Jolla telefon gyártási költsége és értékesítési ára közötti árrés. (vagy esetlegesen sikerült annyi tőkét felhalmozniuk, hogy ez enélkül sem jelent problémát)
Lényeg a lényeg, valószínűleg ha Marc Dillon nagymamája ismerné az ARMv7 architektúrát, már rajta is rég Sailfish futna. : ) -
gertitorpe
tag
válasz
Polarstar #225 üzenetére
Már korábban írtam a MA-nak és megbeszéltük, hogy kölcsönadom nekik néhány napra a telót egy tesztre. Sajnos olyan sokáig húzódott a szállítás, hogy ebben az évben már késő mert hétvégén haza utazok, új évben pedig ők mennek valami külföldi expóra. De utána ha minden jól megy lesz róla teszt.
Amit nem egészen egy napos használat után tudok mondani:
- Unlike!!!
- A teló valóban rettentő gyors az N9 után, de még az Androidos kollégák is elcsodálkoztak rajta
- Szerintem nagyon szép, minőségi hatást kelt
- A kezelésébe gyorsan belejöttem és nagyon tetszik. Ha viszont instrukciók nélkül adod valakinek a kezébe, akkor a maga a káosz. Tulajdonképpen jelszó sem kell rá, úgysem fogja tudni kezelni
- Az appok installálása, beleértve azt a pár androidosat is amit kipróbáltam, nagyon flottul megy. Pár másodperc csak egy telepítése
- Telefonként is teljesen jól használható, nem futottam bele komolyabb bugokba. A mail sync kicsit megbízhatatlan- A jelenleg még hiányzó funkció közül nekem az alábbiak a legfádalmasabbak: a maileket egyelőre nem lehet threadbe rendezni, nincs mail push, legjobb esetben 5 percenként frissíti őket, a munkahelyi wifi titkosítási protokollját nem ismeri, a böngésző még kicsit butácska. Csak állítva működik és nem tördeli újra a szöveget zoomolásnál, de legalább az is piszok gyors.
- A telefon kicsit nagyobb mint az optimális (nekem), de az okos vezérlés miatt a dolgok 95%-át egy kézzel is meg lehet rajta csinálni. Lezárni tudom a legnehezebben, mert a lezáró gomb elég magasan van
- Valószínűleg hibás a fehér hátlapom NFC chipe, mert nem akarja letölteni a hozzá tartozó témát
- A Limited Edition Other Halfomat csak később fogják köldeni, mert kifogytak belőlePár óra használat és utána garantáltan nem akarsz soha többé Accept, Save, meg vissza gombokat nyomogatni
Szóval én azt kaptam a pénzemért amit vártam. Fél évet vártam erre a telefonra és ha kell nekik még fél év, amíg bugtalanítják, illetve bepótolják a még hiányzó funkciókat, hát kivárom azt is. Megjelenés óta, már volt két patch is, úgyhogy nem aggódok.
-
gertitorpe
tag
válasz
Polarstar #195 üzenetére
Volt valami gubanc az előrendelésekkel. Mindenesetre most már postázzák az előrendeléseket. Az elmúlt két nap alapján olyan napi 5-600-at.
Itt van egy önkéntesGoogle Spreadsheet ahol lehet követni, hogy hol tartanak. Ha egyszer sikerül feladni, akkor szerintem (remélem) pár nap alatt meghozza a légi posta. -
válasz
Polarstar #182 üzenetére
Szerintem tévedsz, már korábban is lehetett tudni, hogy lehetővé teszik a mezei droidokra való telepítést, az előrendelésekkel meg kb el is fogytak a potenciális vásárlók, nem hiszem, hogy a kettő ütné egymást. Inkább csak hozhat nekik a konyhára. Mellesleg nem kis haszonkulcs van azon a jolla telefonon a hardver és az árazás közti különbséget tekintve, szóval ne féltsd őket.
-
ibomol3
tag
válasz
Polarstar #180 üzenetére
Ma kezdik el a ki szálítani a telókat nem tudom milyen ütembe én már ki fizettem teljesen a 400€ rót azt írták h még küldenek e-mailt h mikor jön de remélem h jövő hétre végére meg jön
Nem tudom megrendelte e egyáltalán valaki rajtam kívűl de valamit minden képp akarok írni róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged