- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
"az Aliendalvik (kompatibilitási felület) egy nem ingyenes program."
Tehát ha jól értem, ha fel is tudom tenni egy már létező droidos telóra az ingyenes sailfisht, a büdös életben nem fog működni pont az a fícsör, ami megkönnyítené az átállást droidról sailfishre. Ez nekem nem illik bele a képbe. Különösen, hogy N9-re eleve volt már portolva működő, teljes értékű (?) android. Igaz talán nem a legújabb, de nem hiszem, hogy nem lehet belőle vmit felhasználni.
-
sghc_toma
senior tag
Engem ez nem zavar, sot, igazabol meg be is jon. Mondjuk nekem a desktopom is eleg homogen, terminalban es programokban is igyekszem ugyanazt a szinsemat hasznalni.
Eddig nem tunt fel, hogy ez hatraltatna barmiben. Mondjuk ehhez azert hozzatartozik, hogy miota nalam van, kb. 80%-ban inkabb ssh-n keresztul voltam bent rajt, turkalok, hekkelek.. szakmai artalom
Ez mar nem neked valasz, csak plusz ket eszrevetel tegnap ota:
- Akksi gyengenek tunik. Tegnap 10:00-kor huztam le a toltorol, ma del korul mar csak 30%-on volt. Az rsync-es masolas mondjuk rendesen megrangatta a procit, meg WiFi-n keresztul bent voltam rajt egesz este, szoval azert gondolom normalis napi hasznalat soran azert jobban fog teljesiteni.
- Mass storage ugye nincs, csak MTP. Ezt meg lenyelem, de azert az gaz, hogy alapbol csak a belso tarhelyet lehet elerni MTP-n, a memoriakartyat nem. Engem nem zavar, ha terminalhoz kell nyulni, de azert az, hogy kezzel kell symlinkelni a kartya eleresi utjat az MTP-n publikalt mappaba, nem biztos, hogy jot tesz a szelesebb korben valo elterjedesnek.
- Fajlrendszer kicsit kaoszosnak tunik -
Nem ismeretségre, hanem ismertségre.
Egyébként a saját alkalmazásboltjukból szeretnének később bevételt szerezni, à la Google play. Ehhez azonban nagy sebességgel kell terjedniük, ehhez kell az Android kompatibilitás és a licensz nélküli telepítés lehetősége. Ki van ez találva okosan, csak jöjjön be nekik. Aztán már csak az kell, hogy ne szálljon a fejükbe a dicsőség.sghc_toma: a felét se értem amit leírtál, de örülök a lelkesedésednek.
A Nokia standy screen miatt várom az első androidos Nokiát, évek óta nagyon hiányzik ez a fícsör, mióta elhagytam a Nokiát.
-
Örülök, hogy mégsem vagyok egyedül a véleményemmel.
Quasi_modo: ez világos, más rendszerben is érintéssel oldják meg. Azért én még négy év használat után is utálom az érintőképernyőt. A Nokia elég sokáig megtartotta a fizikai híváskezelő gombokat, Te jól tudod milyen jó is az, nem?
Szeretnék egy közepesen nagy érintős telefont kicsúsztatható 3x4-es phonepad billentyűzettel, négyirányú kurzorvezérlő gombbal, híváskezelő gombokkal. Ki csinál nekem ilyet? Hátha egy "other half" gyártónak ez is eszébe jut majd.
-
Nekem az egész képernyőfogdosóshíváskezeléssel bajom van, az androidos telómat se tudom egyszerűen úgy előhúzni hívás esetén a zsebemből, hogy valamit ne nyomjak félre, legtöbbször már ott az smsben elutasítás menü, persze ez egyéni probléma, de most ha meg is fogom a kijelzőt, legalább nem kapcsolódik parancs a kijelző elengedéséhez. A sailfish-sel látatlanban több bajom lesz ilyen téren.
A bal felső sarokban bármilyen kezelőszervet elhelyezni túlnyomórészt jobbkezes felhasználók számára, bármekkora képernyőméretnél szerinted ergonomikus? Szerintem rohadtul nem.
És azt még nem írtam, hogy miért kell elrejteni egy olyan alapvető dolgot, mint az akku és idő kijelzés. Még a térerőt megértem, az csak akkor érdekel, ha megszakad a hívás. Ezt sem értem, magyarázd el, miért jó, hogy külön tapogatni kell érte a képernyőt, felhúzni, lehúzni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged