Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
ezt a 2-3 napot meg tudom erositeni, sot inkabb a 3 a valos, illetve 4 is elo szokott fordulni.. mondjuk sokat nem telefonalok, viszont a WiFi folyamatosan be van kapcsolva, sokat hallgatok zenet, meg neha jatszom egy-ket Androidos jatekkal.. persze mindez ugy, hogy a tohd service ki van kapcsolva..
-
Köszi szépen! Engem (és szerintem még talán sokakat) az érdekelne, hogy az androidos igo működik-e rajta.
Az nfc bug javítás után hogy alakul az üzemidő, van rá vmi mód, hogy megnézd, pontosan mennyit használtad, mint az androidon, ahol pl a kijelzőidőből lehet következtetni, mennyit nyomkodtad? Köszi a válaszokat! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest